137 ♥ 3


Ibland är jag osäker, mycket osäker. Men när jag väl får meddelande från andra sidan jorden, då kommer saknaden tillbaka och då vet jag helt säkert vart jag står. Det finns inget bättre än när namnet bara helt plötsligt finns där bland meddelandena och en bra text står på plats. Detta förgyller mina dagar, kvällar och ibland kan den glädjen till och med sitta i en vecka. Ikväll somnar jag antingen med ett leende på läpparna eller med tårar i ögonen. Saknaden kan vända så fort, det gör oftast alldeles för ont. Men snart så, högst tre månader kvar! Kan knappt vänta mer. Tiden får skynda på lite. Eller rätt mycket faktiskt.

El amor vive en el alma

Things change

Major Distribution

Instagram

Saknad

#

Känslorna är blandade.
Minst förstående.
Sömn är fint.

Besvikelse på en människa som alltid verkar ha brytt sig, men nu inte ens hört av sig med ett ord.
Förtroende.

Döden kommer bli enkel.
Snabbt kommer det gå.

Livet går sakta framåt.
Inte allt för snabbt.

Stress finns inte.
Kolugn.

Jag är mitt i mellan två världar.

Up Next

#Birthday

YOLO

dudu så vacker

 
"alla är olika. alla tycker olika. alla känner olika. alla agerar olika. alla ser olika ut. vi har tillomed olika blod. även dem likaste tvillingarna är unika. precis som du. en sak har vi gemensamt, vi är alla mänskliga. och vi är lika mycket värda.
 
du har rätten att tycka att jag är ful, att jag beter mig konstigt, att min klädstil är vedervärdig eller att min röst är helt otroligt jobbig. det är okej att du tycker det. jag föddes inte för dig och absolut inte för att vara så som du vill.
 
jag är jag. du är du. vi ska inte ändra på oss bara för att en person inte tycker samma saker som du. det är ju ändå vårt inre som gör vårt yttre och som gör oss till vad vi är och vem vi är.
 
jag är inte världsbäst, även jag dömer boken efter omslag, men jag har blivit mycket bättre på att ge alla en chans och att se det fina i precis alla personer. för ja, jag vet hur du ser ut. men jag har ingen aning om vem du är, om det jag hört om dig är sant, jag vet inte vad du har gått igenom och jag vet inte vad du tänker om mig. därför ger jag alla jag kan ett leende och väljer du att inte le tillbaka så är det ditt val. jag dömer inte dig för det heller, mer än att du kanske har en dålig dag.
 
du är fin som du är, på ditt eget sätt. du är speciell, precis som alla andra."
 
- Julia Glimsö.

Hemma

Var hos Emil en stund med Sheila och Sophie, trevligt! Men nu ska vi sova i alla fall. Dö åt morgondagen. Ska försöka hålla mig glad för min Mamis skull. Men alla vet vad jag tycker om "högtider" osv. Det är de värsta jag vet nästan.

Blöh, hatar dumma människor.

Mörk värld

Taggade världens mest sämsta julafton.
Taggade världens mest jobbigaste år.
Taggar nu världens mest hatade födelsedag.

13 är inte mitt turnummer längre. 2013 kan ta sitt liv. Ingenting har ännu gått rätt detta året. Känns som att jag återupplever början av 2010 ännu en gång. 2010 som fick mig att hamna bland allt hat jag nyss lyckats släppa. Blöh för detta. Tillbaka på ruta ett ännu en gång.

Blöh

Fyller år imorgon och detta är världens drygaste helg, hoppas på fest ikväll men lär inte bli så. Blä usch tråkigt.

När allt är så tyst behöver jag din styrka

Ja, denna dagen. Denna dagen är inget att ha. Denna dagen tar på mina krafter i hjärtat. Det gör lite ont. Men jag klarar mig. Jag fixar det. Jag har glada Sophie. Men vissa sekunder är det inte lätt. Då trycker det på. Men det ordnar sig. Det löser sig.

Stay

Godkväll

Innan drog vi till mässan och hade jättekul, sen kom Filip och hämtade oss och sen har vi åkt runt och haft cpkul!! Träffade Coffe och hans vän en stund och sen träffade vi någon annan som jag ej minns namnet på. Sophie var galen med bilen, jag var mer avdäckad i bilen.

Hemma, sömn. Härlig dag, godnatt!!

Hehe

Haha vi somnade ju verkligen igår. Blev inget åka bil haha!! Vaknade innan och vi ska försöka hinna med bussen om en timme. Har ju bad idag så behöver inte duscha nu på morgonen i alla fall!

Nu ska jag tvätta av mitt smink.

Glader

Äntligen flyttat allt från mitt rum i Smålandsstenar!! Bara förrådet kvar och det tar jag när jag hämtar sängen. Känns jävligt bra!

Nu har vi käkat pizza och nu ska vi dryga ett tag. Borde egentligen gå och lägga mig nu i vanliga fall men vi ska ut med Filip och Emma sen så.

Godmorgon!

Vaknade lite innan 6 sen kom mamma in och skulle väcka mig vid tio i så då gick jag upp och duschade, hur gött som helst att sova de timmar jag sover nu för tiden!

Idag ska jag till Smålandsstenar och packa alla mina kläder, om det är så att Filip kan hämta vill säga. Sophie hänger på och sen blir det pizza i Anderstorp. Får se vad vi hittar på sen på kvällen men annars blir det sängen tidigt igen. Ska verkligen få med mig vartenda litet plagg jag har hemma. Och allt mitt smink + hårprodukter. Resten får jag ta när vi fixat en flyttbil. Så juste. Måste ringa ett samtal nu med kom jag på.

Vi hörs sen.

Orkar. Inte. Mer

Ögonen vill verkligen inte hålla sig öppna. Men måste försöka en timme till så jag åtminstone vaknar vid 5 imorgon. Borde egentligen duscha nu men jag hatar att inte duscha på morgonen, håret blir helt äckligt i skolan då.. Hela jag känner mig äcklig i skolan då... Men det kommer inte finnas någon tid till att duscha eller något varmvatten imorgon på morgonen för mamma ska också duscha. Eller nej!! Skojar bara hon skulle ju inte jobba hehe, mina planer är räddade, nu kan jag gå och lägga mig och sova. Älskade dag <3 Hörs imorgon när jag vaknat om jag inte hittar något viktigt att blogga om innan jag somnar. Men lär somna när som så haha.

Puss godnatt!!

Fatima Siad

Underbart

Älskar att jag la mig i sängen precis när One Tree Hill började. Väntar bara på att mamma ska komma hem från vart hon nu är? Vi ska käka pizza ikväll kanske, ännu mer underbart hehe. Mycket mer var det inte att skriva just nu! Och nu kom hon hem med en fet påse godis!!

Hörs sen.

Wtf

Sjukt att jag somnade igår när mamma skulle göra pastasalladen, och vaknade nu.... Helvete. Måste till skolan nu på morgonen och skita i gympan så jag kan göra alla uppgifterna istället och skriva ut. Blöh.

Hejdå.

Hemma!

Tog extrabussen hem och det var väl det mest ansträngande jag gjort på länge. Hjärtat ville typ inte sitta kvar i kroppen. Men nu är jag hemma och ligger och kollar på tv. Måste göra lite uppgifter men glömde boken i skolan så ska be Nermin skicka dom sen så jag kan göra skiten! Är jättetrött nu dock.. Måste även vara vaken ikväll vid 9 så funderar på att sova en stund nu och göra betinget sen! Top Modell Sverige premiär klockan 9, såg på reklamen att en del mindre snygga skulle vara med haha så måste kolla..

HAHHAHAHAHA

Glader

Av någon konstig anledning blev jag glad helt plötsligt. Eller för någon timme sen. Väldigt skönt faktiskt.

Idag ska jag hem och jobba med mina branschuppgifter som jag missat och sen sova antagligen. Eller blir sova tidigt ikväll i alla fall! Ska smsa mamma nu med och se fall hon inte kan göra pastasalladen idag istället, min mage orkar inte mat efter gårdagen då jag och Sophie käkade chips som gudar. Måste ställa mig på vågen när jag kommer hem och försöka hinna med ett pass på bandet.

Måste till Smålandsstenar innan torsdag och hämta saker eftersom att jag har bad då! Sen på fredag har vi även studiedag, men vi har beting på torsdag så hoppas på att jag hinner med det. Skulle vart fest, men verkar inställt?? Aja annars händer säkert något annat, långhelg så!! Födelsedag på söndag också så ska mysa med mamma på fredag och sen blir det tårta och grejer på söndag. Ja nu känner jag verkligen att det får bli pastasallad idag haha. Hoppas det inte blir som sist bara.. Inte kunnat äta det sen för lite mer än ett år sen då jag blev magsjuk haha. Fast det var ju dock vinterkräksjukan men ändå..

Uppdaterar massa onödigt nu känner jag haha. Hörs!!

Godmorgon

Wow. Drömde verkligen hur dumt som helst inatt. Vaknade panikslagen med tårarna forsandes och ett litet rop som nog skulle vara ett "neeeej!!!". Var helt genom svett och kunde inte röra mig. Fyfan det var det äckligaste någonsin.

Nu ska jag vakna till och börja fixa mig. Måste hinna platta håret idag.

Yolo

Gjorde nyss det jag lovat mig själv att aldrig göra. Åkte bil när Sophie körde. Kommer aldrig hända ensam, aldrig. HAHAHHAHA, sjukt!!

Sophie "Mamma kommer bli förvånad över hur bra jag kör"
Filip "Växla till tvåan"
Sophie "Nej"
Filip "Jo"
Sophie "NEJ"
Filip "JO"
Sophie "GÖR DET SJÄLV!!"

Orkar inte hahahaha!!

#Life

Yay

Skulle egentligen till Gislaved men Sophie ska komma sen så! Vi får väl se vad vi hittar på. Kollar på någon dryg film nu som går på teven och ska väl nana snart igen. Får se. Blä att jag inte vet när Freddi kommer hem gjorde mig verkligen typ depp haha. Eller aa, något mer i tanken då. Underbart att jag är hos mamma i alla fall.

Snackade med henne innan om att åka till Smålandsstenar och hämta resten av mina grejer och vi ska snacka med socialen om lite hjälp för det eftersom att hon inte har körkort så! Orkar inte ta allt på bussen liksom haha. Gött att få det fixat i alla fall. Hon håller på att tömma garderoben åt mig just nu så jag kan lägga in mina kläder med så.

Blä

Vaknar upp till tråkigt besked att finingen stannar så länge han har roligt. Vilket inte är lika roligt för mig. Hade verkligen sett fram mot hemkomst denna månaden. Förstörde ju humöret lite och ja, jag vill ju ha honom hemma nu...

Mamma håller på att göra spagetti med köttfärssås och jag är super hungrig. Orkade inte äta mycket i morse. Lämnade kvar mer än hälften så..

Ful-Emil.

Godmorgon

Vaknade vid 2-3 så har hittat på lite och nu gör mamma frukost åt mig! Klarade verkligen inte hålla mig vaken igår under dagen haha. Ögonen orkade inte.. Mami sa nyss att hon skulle in och handla imorgon, köpa chips och dipp och massa saker, en limpa skulle hon köpa med, då slipper jag tänka på cigg ett tag fram över i alla fall haha. Åh jag är så cool som röker xD! Nä men ja, nu ska jag käka och kolla på tv tills jag somnar. Dryga sig genom denna dagen!

Lördag

Marco och de andra hann med bussen, men inte jag :( Så nästa buss kommer om 20 minuter nästan. Ska hem och äta då och kolla på tv och käka popcorn haha. Sen ska jag väl dö och sova. Om inte Filip skulle dricka ikväll så kanske jag och Sophie ska hitta på något med honom. Men det är inte hundra. Jävligt trött är jag verkligen.

Måste ta tag i mitt liv nu och röra mig lite. Hejdå!

Godmorgon - Misshandlad

Bland annat

Skitbra kväll, skitbra natt, tills nu då haha. Alltid samma jävla sak. Men när jag vaknar är det en ny dag och jag hoppas på att en fin person hör av sig så jag vet hur allt blir. Kan dock gå några dagar med tanken på brist på internet typ.

Vi hörs typ när jag kommit hem till mamma dock. Sovdags!

YEAH

Wifi och fete taggad, kan inte bli bättre!!!!!!!!! Alltså kommer något gå fel inom en timme haha..

Fest ikwelellellele

Har inte haft någon lektion idag och ska gå ner till socialhuset om en halvtimme. Sen ska jag hem och äta, ta en cigg för mamma skulle köpa ett pack, duscha, packa och sen gå till bussen. Vidare till Smålandsstenar och då blir det fest. Weho!!!

Orkar ej skriva något mer hehe. Imorgon blir det nog Smålandsstenar en stund också hoppas jag på. Träffa männen i mitt liv, HAHAHAHA NEJ! Pallar inte denna dagen. Hörs!!

Thumbs up

Brooke: Guys. Absolutely not! There is no way she gets on the cover of my magazine unless she gains 10 pounds, minimum. She looks unhealthy.

Assistants: We were just brainstorming.

Brooke: Brainstorm better. Anorexia is a disease. It is not a fashion statement.

Fett glad idag

Hej hej

Kommer typ sluta blogga igen, eller uppdatera när jag kan helt enkelt för internetet är inte det bästa hemma hos mamma ännu.

Igår drog jag till Annie efter skolan och softade hos henne, sen drog jag hem. Sophie, Linda och Filip kom och tog en cigg. Sen somnade jag.

Idag tänkte jag ta en fet sovmorgon men sen fick jag reda på att vi hade det stora matteprovet idag. Jag sög och hoppas på att jag kommer få börja på någon slags stödmatte för vill klara nationella.

Idag hänger Sophie med mig hem så blir det nog ut och åka en runda. Imorgon blir det partaj, fyfan vad glad jag är för det. Blir att fira min födelsedag!! För min del då alltså.

Wuhu, fett taggad idag!!

Känner mig lite sånhär idag

Anderstorp

Jag somnade en stund efter 8 igår och det var jävligt gött faktiskt. Så har sovit en hel del inatt. Igår efter mötet fick jag skjuts till Smålandsstenar och då packade jag allt jag skulle behöva i en vecka typ. Måste tillbaka någon dag och hämta lite mer för fick inte med mig så himla mycket. Behöver nog för lite längre än en vecka dessutom. Och nu är jag hos mamma. Gött som satan. Det enda som oroar mig är vilken buss som det är flest människor på så jag vet vilken buss jag ska ta.... Fett jobbigt hahaha. Måste kolla vilka lektioner jag har så om jag behöver ta med mig datorn eller inte. Smidigare om jag inte behöver det så jag kan gå på bussen snabbare haha.

Inte mycket mer att tala om just nu. Vi hörs. Mamma har även skaffat Wifi men Pekka har inte fattat hur man installerar det. Så kan vara lite tomt här och på instagram tills dess!! Puss.

...

Matten började för en stund sen och när den slutar hade jag kunnat åka hem. Fett onödig jävla dag.

Vardag

Igår följde Sophie med mig hem så gjorde vi plankstek och sen hade jag damp. Drog till Aida och somnade på hennes köksbord en halvtimme sen softade vi lite. Efter det drog jag hem och duschade och somnade sen.

Vaknade vid halv 7 idag och fixade mig. Drog sen till Aida och käkade frukost och lite så. Tog bussen vid 10 över 9 och nu är jag i skolan. Min lektion börjar inte förrän om en timme typ och sen är det inte ens säkert att vi har sista lektionen så ja, lite onödigt att jag ens gick hit.

Sitta i skolan en extra timme sen när vi slutat så kommer Eva och hämtar mig vid 3 och då ska vi på möte. Japp japp. Hejdå!

Har damp

Har glömt min laddare i skolan, har inget internet hemma. Tar mitt liv. Har inte sovit på 24 timmar. Vad hände med all sömn jag älskade? Ska laga plankstek till kvällsmat i alla fall.

Tar gärna mitt liv just nu. Möte imorgon och jag vill dö.

HAHAHAHAHA

Cantando

Hemma nu så ska lägga mig och titta på film tänkte jag. Höll på att kolla på Supernatural men Robin tog hårddisken innan... Blö. Så får väl se vad jag har på datorn. Vårt jävla internet måste komma hem snart. Blir galen. Kan inte ladda ned något ju.

Måste även kolla om vi har chips eller något kvar. Bara käkat en skål flingor idag och är jättesugen på något. Mat verkligen. Men mat får jag åtminstone imorgon i skolan. Spagetti med köttfärssås <3

Aja nog om det.

Ifrån Soffans blogg

SENASTE:
Personen du tänkte på?: Megan Fox.
Personen du kramade?: Axel tror jag.
Personen som sov i din säng?: Coffe.
Personen du skrev med på Facebook?: Axel.
Personen du var med?: Charlie.
Maten du åt?: Cornflakes.
Gången du spydde?: Innan.

KOMPISAR:
En kompis du saknar: Cassie.
En kompis du älskar riktigt mycket: Kajsa/Felle.
En kompis du glidit ifrån: Ackevik.
En kompis du kommit nära: Aida/Hanna.

RANDOM:
Stänger du av mobilen när du sover? Nej.
Biter du på naglarna?: Nej.
Har du kysst en polis?: Nej.
Har du någonting att dölja?: Nej.
Kan du baka bröd?: Kan jag nog.
Vet du hur man frostar av en frys?: Ja.

UTSEÉNDE:
Hårfärg: Gud vet.
Ögonfärg: Blå.
Längd: 179.
Skostorlek: 38/39.
Ålder: 17 snart.

KÄRLEK:
Har du en kille/tjej just nu?: Nej.
Gillar du någon?: Nja.
Vem?: Freddi.
Har du haft många förhållanden? Nej.
Vad har du på dig nu?: Byxor och t-shortsen, underkläder.

VEM:
Vem är i rummet med dig? Charlie.
Vem fick du senast sms av? Annie.
Vad stog de i det smset? "Vafan haha, aja :/"
Vem tänker du på nu? Ingen.
Vem ringde dig senast? Axel.
Vems hus var du senast i? Guds hus.
Vem önskar du var med dig nu? Megan Fox.
Vem i din skola går dig mest på nerverna? Typ Nermin när vi är jobbiga mot varandra haha.

VAR:
Var går du i skolan? Gislaved.
Var är din telefon? I min hand.
Var är din mamma? Ingen aning.
Var sover du? I sängen.
Var handlar du mest? Ica.
Var fick du tag i tröjan du har på dig nu? Köpte på MQ.
Vart åkte du senast bil? Hem till Axel.
Var i ditt rum är du? Är inte i mitt rum.

VAD:
Vad åt du senast? Cornflakes.
Vad drack du senast? Vatten.
Vad är det för färg på dina byxor? Svart.
Vad är den närmaste saken som är blå? En redbull.
Vad gillar du mest med skolan? Skolgatan.
Vad har du på fötterna? Sockar.
Vad är din favorit färg? Blå.
Vilken film såg du senast? Brave.
Vad hör du just nu? Prat.

HAR DU NÅGONSIN:
Sovit i en annan säng? Ja.
Kört över hastighetsgränsen? Har jag nog.
Målat om ditt rum? Ja.
Dansat framför en spegel? Ja.
Stulit pengar från en kompis? Nej.
Varit i slagsmål? Ja.
Smugit ur ditt hus? Ja.
Haft känslor för någon som inte känt detsamma? Nej.
Älskar du någon nu? Ja.
Saknar du någon? Ja.

I väntan på utgång

Lights Please

J. Cole – Lights Please - Explicit Version
 

Godmorgon!

Somnade alldeles för sent i morse och vaknade alldeles för sent idag. Inte jättepepp på livet nu bara för det. Ska vakna till lite och sen hoppa in i duschen.

Umgås med någon härlig människa ikväll med kanske. Sen försöka somna tidigt. Lär ju dock inte gå.

Men vi får väl se!

4 saknade

Godnatt

Ett andra inlägg ur arkivet

Fyfan.
Jag börjar det med fyfan.

Jag har aldrig känt så här.
Jag har aldrig vart såhär långt ned.
Jag har aldrig ens kunnat föreställa mig detta.

"Du förtjänade inte allt, därför är du här nu."
Detta förtjänar jag.

Det är såhär det ser ut.
När man står mellan "himmel och jord".
När man står så nära linjen som möjligt.
Allt tar slut en dag.
Man går över linjen en dag.

Det går inte att bortse.
Det finns alltid där i tanken.
Vågar jag gå så långt?
Skiter jag snart i hur mamma skulle må?
Klarar jag inte av mer?

"När du är äldre kommer du se tillbaka på livet och skratta."
Men jag är bara 17.
Det är för lång tid kvar.

Ibland finner jag mig själv stirrandes in i min egna värld.
Där allt är svart, där orden slår.
Det känns ibland som att jag tycker om den världen.
Som att jag inte vill slitas ifrån den.
Jag vill gärna stanna kvar lite till när jag måste gå.

Jag vet inte vem jag ska tala med.
Jag vill få det sagt.
Få det hört.
Allt inom mig.
Men det spelar ingen roll.
Jag lyckas inte.
Jag kommer ingenstans.
Jag är fast här.

Jag är så jävla svag.
Jag ger upp för lätt.
Jag hatar att inte vara stark.
Att inte kunna bortse från all ondska.
Att behöva erkänna hur liten jag egentligen är.
Hur lite jag egentligen tål.
Jag hatar tårar.
Jag hatar sömnlösa nätter.

Jag älskar lycka.
Jag skulle ge allt för ett tecken att det kommer gå åt rätt håll.
Jag vill bara se lite av det ljusa.
Jag ger det en månad, inte mer.

#

960127

I can't explain why

Vaknade 6, drog ut med Nermin och Hanna och sen hem till Nermin tills 11-12 typ, sen drog jag till Aida och softade där. Kom hem nyss och nu ska jag titta på en film eller serie och sova. Ni får stå ut med dålig uppdatering tills mitt internet kommer hem.

Mycket mer har jag faktiskt inte att skriva om jag ska vara ärlig.

Too many thoughts at night

Can't sleep.

#

#11

Jag har förändrats.
För två-tre månader sen så hände en grej som har fått mig att alltid tänka två gånger.
Att alltid tänka efter innan jag talar.
Jag har börjat bry mig mer om andra och lämnat mig själv åt sidan.
Eller jag har väl alltid lämnat mig själv åt sidan.
Men jag har kanske inte brytt mig lika mycket om andra förr.
Jag tänker kanske lite för mycket nu för tiden.
Men det funkar.
Folk ser mig som en bättre person.
Min blyghet har börjat komma tillbaka.
Den mörka sidan från andra håll har även börjat komma tillbaka.
Men den är okej.
Den får mig bara att vara tyst och inte försöka.
Lever i min egna värld.
Bättre än den jag var förut.

When the day have come

Ja det blev lite partaj och nu är jag hemma! En kort men helt okej kväll i alla fall. Laddar inför nästa helg då det blir ös som fan. Skoj ska jag ha det och gött.

Nu väntar dock sängen och lite Sons of Anarchy!! Morgondagen får vi se vart vi gör av.

Kvällsinlägg

Jag längtar verkligen tills på tisdag när jag vart på mitt möte. Verkligen hur mycket som helst. Jag klarar inte av denna skiten mer. Jag hatar verkligen att vara såhär arg och irriterad hela tiden haha. Har inte mått skitbra på en vecka nu alltså. Men men, livet har sina nedgångar.
 
För övrigt så är Kajsa påväg hit just nu. Vi får se vad vi ska göra ikväll. Ingen aning.
 

Slow Wind

Godmorgon!

Vaknade nyss och kom hem vid 3 igår. Ska försöka piggna till nu för ska på middag om 2 timmar. Slänga mig i duschen nu med!!

Hörs senare. Puss.

When love gets bigger then life

Somnade innan och har nu kollat på två avsnitt av Sons of Anarchy. Haft fett tråkigt. Och har ingen skola imorgon, så hoppas på fest på kvällen för annars har jag ännu tråkigare fan. Aa fan, fan, fan.

Haha ae, ska klä på mig nu och dra ut och softa lite. Lär somna sen när jag kommer hem igen!

Gött va

Okej, igår gjorde vi inte mycket i skolan och idag kom jag dit, hade gympa och resten var inställt. Även imorgon är alla lektionerna inställda. Så ja? Nu har jag helg. Lovet kunde lika gärna tagit slut på söndag.

Men men, det är gött. Nu är jag påväg hem med bussen. Ska laga mat och gå och lägga mig. Leta upp någon utav hårddiskarna som ska finnas hemma så jag kan titta på film.

Godmorgon!

Somnade igår efter skolan, vaknade vid 11-12 och somnade igen vid 3. Har alltså sovit en massa! Hur gött som helst.

Vaknade halv och blev klar för 10 minuter sen. Ska endast sätta på mig idrottskläderna och gå ner och borsta tänderna. Sen är jag helt klar. Möta Annie och gå till bussen.

Ska försöka med lite roligare uppdatering från och med nu haha. Känner att jag redan förlorat 40 läsare så får ta tag i detta. Mina sanningar börjar jag med idag igen i alla fall. Och ska slänga in lite ifrån Instagram med.

Kort dag i skolan idag, skönt. Men undrar när vi får internet här hemma. Mitt mobilinternet kommer ta slut om jag fortsätter dela till datorn hela tiden. Fett tråkigt för då går mobilen skitdrygt hela månaden. Blä.

#

Godkväll

Well, somnade fett tidigt. Vaknade nu. Kollade på en film som heter Livsverket som jag hittade bland mina serier. Hann se halva innan jag somnade och den verkar bra faktiskt. Ska kolla andra halvan efter att jag varit nere och hämtat något att dricka. Sen ska jag sova igen.

Så vi hörs helt enkelt imorgon.

Hemma

Chips, dipp, nappar, Mer och film. Fyfan vad jag ska ta mitt liv nu. Dålig uppdatering Hejdå.

Helvete

Är sjukt jävla cptrött nu. Vill verkligen bara hem till sängen och dö. Innan var jag hyper och glad men nu kom det. Stunden då allt slår en. Stunden då man får alla tankar på samma gång i en stor röra. Det är detta jag hatar mest med att inte sova. Dock klarade jag mig i en och en halv vecka med endast 1-2 timmar sömn per dygn så idag borde inte vara något problem med tanken på att jag sov en timme innan 12.

Vill dö verkligen. Blä. Jag orkar inte. Hanna hälsar, hög på livet. Hejdå.

Pallar ej

HAHAHAHAHA

Fan också

Somnade verkligen vid 10-11 och vaknade runt 12. Nu ligger jag här och kollar på den 7:e filmen i Johan Falk serien och det är den sista jag har på datorn eftersom att jag inte hunnit ladda ned någon mer. Dessutom så har vi inget internet hemma så jag kan inte heller ladda ned dom andra. Så vad ska jag göra nu då. Skitliv.

Ska åtminstone upp vid halv 6 och duscha. Får väl se om jag hunnit somna eller inte. Ska se vad Sophie ska göra imorgon. Har jag inte bad på torsdag så tänkte jag att hon och jag kunde ha en nettokväll. Fett sugen på bilar och redbull.

Inte mycket mer att säga nu mer än att livet suger och sen dör man. Haha nä men typ.

En gång i tiden var jag söt. Lycklig över att få resa till Grekland typ.

Mätt och belåten

Tog en sked nutella och satte igång en Johan Falk film, började kolla på dom från början och är nu på fjärde filmen då äntligen Joel Kinnaman kom med. Mmhmm sexy beast.

Ska ligga och kolla på film hela dagen. Dags att ställa alarm inför morgondagen idag, längtat lite efter skolan faktiskt.

4

Godmorgon

Sitter och äter nu eftersom att igår när jag gick ner och skulle äta så hade vi ingenting hemma, och då menar jag verkligen ingenting. Inte ens mackor. Så käkade ett knäckebröd och somnade sen. Gött att ha vänt på dygnet dagen innan skolan börjar!! Är dock jävligt trött så ska försöka hålla mig sysselsatt hela dagen.

Har världens jävla mensvärk också, den kom äntligen. Skulle varit här för en vecka sedan men ja. Det är gött!

Ska gå ut och hämta posten nu.

Normal uppdatering

Börjar från och med nu tror jag.

Just nu ligger jag och kollar på Johan Falk. Så fort den är slut måste jag ner och äta något. Endast ätit ytterst lite chips idag så är vrålhungrig.

Imorgon ska jag börja sortera mina saker på rummet och fixa lite. Inte mycket mer. Sova och dö. Ska ringa mamma med.

Egobomb 2009-2012

 

En röra

Vet att jag lovade att inte dela med mig för mycket av min mörka sida i denna bloggen. Men just nu händer det inget annat i mitt liv. Jag bryr mig faktiskt inte när jag innan inte berättat ett skit om detta. Men nu tänker jag skriva. Och jag skiter fullständigt i vem som läser för detta är vad jag tycker och tänker och jag skäms inte för mina tankar.
 
Jag ångrade mig redan när jag satte handen på handtaget till ytterdörren innan. Eller egentligen ångrade jag mig redan när jag satt på bussen ifrån Burseryd och insåg att den gick till Reftele och sen vidare till Anderstorp. Då ville jag inte hoppa ur bussen när jag kom till Smålandsstenar. Men självklart gjorde jag det ändå.
 
Som ni vet så bor jag i fosterfamilj. De senaste 2 åren (till och från) har jag inte kommit överrens med Eva (min foster"mamma"). Så i fredags var det droppen. Jag har sovit hos vänner i 3 dagar och nu när jag kommit hem igen förstår jag inte alls varför jag ens kom tillbaka. Eva och Simo (min fosterpappa) har skiljt sig och jag får inte bo ihop med Simo pga jobb och grejer. Så på tisdag eller torsdag då vi ska åka och prata med min socialsekreterare så ska jag berätta allt. Jag vet att jag inte kommer bo kvar. Med tanken på att "jag är problemet" från ett håll så blir jag förvirrad. Hat mot en människa är stort för mig och jag har bara hatat en människa i hela mitt liv. Det är samma människa jag hatat i 5 år, kanske till och med 6. Och nu vet ni vem det är. Jag lever ihop med denna människa. Det borde inte vara så. Och jag vet att detta kommer förstöra min mamma. Hon tror jag haft det bra, hon tror jag har det bra. Hon kommer lägga all skulden på sig själv. Därför har jag stått ut. Men snart vet hon. Och inom kort har jag förstört henne.
 
13 var mitt lyckotal. Men inte längre.

Mörker

Jag vet att ni väntar på uppdatering.
Men allt är inte okej just nu.
 
Ska åtminstone hem imorgon.
Vi får väl se hur det går.
 
Längtar efter att skolan börjar så jag har någonstans att ta vägen.

Kärleksattackens webbteve

Uppdaterar ej

Vi hörs efter detta helvete. Skriver då.

#

Fest ikwellelele

Hinner ej uppdatera!

KaraokeParty #5

Fet bild, saknad kväll

Hej hej

Idag är dagen då jag flyr till Burseryd, dessutom på en seg moppe. Livet suger. Det har gått lite långt känns det som. Okej nej livet suger inte, men ändå.

Godmorgon!

Vaknade först för en timme sen, gick på toa och somnade sen om. Vaknade nu upp till världens bästa grej! Freddi skrev att han kanske kommer hem redan denna månaden!! Fy vad glad! Kan inte beskriva min känsla just nu!!

På tal om annat så måste jag gå upp nu för jag och Isak ska hem till Simo och äta klockan 2. Hoppas på något asgott! Sen kommer jag nog gå hem och sova igen.. Så blir kanske inte mycket uppdatering idag. Städningen kommer nog få vänta lite!

Men nu måste jag svara på hans meddelande hihi. Hejdå!!

God natt!

Nu måste jag verkligen försöka sova. Eller ja, så fort min film är slut! Imorgon har jag en hel del att göra, städa, möblera och hitta min årsbok, måste skriva upp saker som "löften", vikt, längd och såna saker för att se om något förändrats om ett år. Vad mer kan jag skriva just nu?? Mina ögon håller på att dö men filmen är jävligt bra så ja.

Vi hörs när jag vaknat antagligen!

Kvällsfika

Nä men ligger och kollar på Supernatural nu, innan var jag med Annie och Sheila en stund. Vi drog till Claudia och softade lite.

Inte mycket mer att säga!! Puss puss.

För bloggen








 

Give Me Love

Nyår

Godmorgon!!

Ingen aning varför jag var arg igår, hade en sjukt bra kväll! Bra fest och bra människor! Nyårskyss och en massa glädje. Men jag ska faktiskt fortsätta sova en stund nu dock!!

Mitt rum är helt tomt och det ekar pga att Eva har tagit min soffa. Fett jobbigt så jag måste städa sen och möblera om.

Gott nytt år på er!!

Gott nytt fucking år

Hörs aldrig igen.



17, bor i Småland. Unik på mitt egna sätt. Skriver om allt mellan himmel och jord. Försöker att blogga så ofta jag har tid och försöker även att hinna med bilder så ofta som möjligt. Går skola i Gislaved och umgås med mina vänner på fritiden. Följ gärna min blogg!