Helgen

Trajet var skitroligt bortsett från regnet som kom i slutet. Haft en asbra helg, igår var det även fest hos Andy och sen Alle! Jag och Bebeeh kom hem till Becka klockan 6 i morse ungefär, somnade nog strax innan Becka steg innanför dörren med vilket var någon timme senare. Myste lite imorse tills Becka äntligen vaknade och vi snackade lite skit osv i någon timme typ. Tog bussen hem vid halv 7, Sheila väntade på stationen. Gick och käkade och mötte sen Fatte och Edo. Tog en cigg med dom och snackade en stund. Nu är vi hemma och ska kolla film och dö typ. Skola imorgon, vilket jag inte är taggad på eftersom att det känns som lov för mig. Ska bli gött att sova lite dock, längtar tills att få sova ut på onsdag. Det ska sitta fint som fan. Eller somna tidigt imorgon typ. Aja, ska tvätta av mig sminket och sen lägga mig i sängen.

Mfkr

Är så taggad inför både morgondagen och lördagen. Imorgon blir det myspys med Emma och Sheila, att få umgås med Emma lite ska bli fint, även att få umgås med Shelly nu när vi vart utan varandra hela förra helgen.. Så jag tänker tvätta av sminket nu och kolla på tv tills jag somnar. Sängen tidigt idag!!

Tjena tja

Har ju alltså glömt bort att blogga idag. Men somnade efter skolan, sen vaknade jag och satt i Skype med Sebbe och sen Simon, Tobbe och Sheila. Gött gött, haft en sjuk natthumor. Men ska nog ta och nana snart dock. Bara jag och Simon kvar i Skype nu haha. Inte nog med det så är jag lite trött för första gången. Nationella imorgon igen.
 

Usch

Ligger här och kan verkligen inte somna för jag fick värsta rycket och vill bara lipa sönder för att jag inte är 18 i år. Längtar så sjukt mycket efter Tomorrowland så jag håller på att dö. Från och med augusti/september så ska jag börja spara 1000 kronor i månaden av underhållet, skiter fullständigt i körkortet. Tänker inte ta något körkort om jag blir tvungen att ha 0 kronor till att köpa biljett till Tomorrowland. Den dagen biljetterna släpps tänker jag sitta på ett fucking ställe där Internetet inte en chans på miljonen kommer att krångla eller gå segt och beställa biljettjävlarna. Mindre än ett år kvar tills vi får beställa i alla fall, men evigheter kvar till självaste Festivalen, kommer vara lyckligare än någonsin om alla lyckas få biljetter, kommer dö på plats av extaslycka typ. Kryper i hela kroppen på mig. Fyfan.

Godnatt

Har seriösa allvarliga problem med stavningen ikväll, kan inte skilja på en/ett, en/än osv. Min hjärna spårar.

It's Time

Tisdag

Nationella imorse, gick nog hyffsat, förstod dock inte en fråga, vilket sög. Men annars gick det nog bra. Resten av lektionerna var inställda, förutom matten som vi hade i 25 minuter. Tog bussen hem och försökte beställa hem vattenpipsskiten, råkade beställa till fel land och när jag skulle göra om det så funkade det inte. Fyfan haha. Men ska testa imorgon eller något igen. Somnade en fet stund och nu är jag vaken. Kommer nog somna snart igen dock. Jävligt trött. Saknar babyboo men träffar nog honom på torsdag, yeey. Annars ses vi ju på trajet. Nu får vädret ordna upp sig lite tycker jag!! Har fixat brillor, keps och imorgon får jag byxorna, ska även fixa tröjan imorgon efter skolan om jag inte är för trött. Aja, ska fortsätta titta på tv nu och försöka somna om snart. Även lägga ut en låt. Saknar en vän med!!
 

SINGEL SOM BRUNO MARS!!

Taggar fredag/lördag mer än någonsin

Misslyckandet

Strävan efter lyckan. Inte bara min värld, hela min existens rubbas.

Good Life

Home sweet home

Hej hej! Lite dålig bloggning i helgen men tänkte uppdatera lite vardag nu.
 
I fredags drygade jag med Felle, Becka och Kajsa till en film. Sömn tidigt osv. Lördagen spenderade jag ihop med olika människor. Först och främst var jag ute i det fina vädret med Nermin, Ermin och Annie. Asgött. Sen mot kvällen blev det bestämt att dra på fest med Felle. Först var vi hos Lisa och jag fick träffa Robin lite i alla fall! Sen kom Bejbö och Nylén och hämtade oss så åkte vi vidare till Hylte. Vi skulle egentligen till Torup men sen blev det visst inte så haha. Hade det helt okej trevligt. Vet inte vad klockan var riktigt när vi åkte hem men aa, sov hos Felle och idag har vi suttit ute i solen halva dagen. Sen åkte jag hem. Känns underbart att vara hemma faktiskt. Saknar min bejbö dock, lite för mycket, även om vi träffades igår xD Hahah, och Shelly bejbö <333
 
Taggar nästa helg som satan. Grillning och chillning med Shelly och Ems under fredagen, sen kommer brudarna hit på lördag morgon då vi fixar oss och förar inför Trajet. Haaappppiness. Men ska kolla film nu så vi hörs.
 

Yeeey

Fredag, äntligen! Sömn har jag längtat efter!! Verkar dock bli en dryg fredag, men får väl hoppas på att det går att hitta på något imorgon. Annars blir det åtminstone tagga inför nästa helg vilket kommer bli asgött. Måste fixa lite kläder osv bara sen är det mesta klart.

Vad mer har jag att berätta? Hmm.. Skolan är väl densamma i alla fall, fritiden också haha. Nä fan vad dryg bloggning, ska ta och duscha nu. Hörs någon gång snart igen.

Tjena

Behöver blogga, orkar inte blogga. Längtar efter nästa helg. Underbart. Denna helgen kommer kanske suga dase typ. Mer har jag ej att säga. xD

#Life

Finfint

Nu har vi gjort oss hemma i "våran" lägenhet haha. Just nu är det så i alla fall. Nä men Beckas lägenhet var inte alls så liten som jag trodde utan den var väldigt mysig faktiskt. Igår gjorde vi i ordning lite sen lagade jag mat och Jennifer + Emma kom hit en stund. Somnade efter lite Candy Crush. Idag var jag i skolan sen hos mamma en stund och efter det åkte vi hit igen. Drygat lite och nu lagar Becka mat. Idag känns det som att jag kommer somna jättetidigt, vilket jag dock inte lär göra för hittar alltid något som får mig att hålla mig vaken. I alla fall, inte mycket mer att tala om just nu. Ska se om jag hinner uppdatera något annat än vardag. Vet att jag inte skulle skriva mycket vardag men så får det bli just nu. BYEEEEEEE.
 

Monday morning

Igår mös jag med Kajsa i någon timme, sen körde hennes syrra mig till Becka/Annhelen. Efter någon timme åkte vi och Robin till Gislaved och kollade på fotboll, hämtade även kläder och datorn hemma. Sen hem till Annhelen en snabbis. Vid kvart över 9 kom Bebbeehhh och hämtade mig. Vi kollade på en film och somnade rätt tidigt tror jag. Vaknade av alarmet imorse men vi låg kvar en extra halvtimme tills duschen kallade. Sen somnade vi en halvtimme igen och vid 9 körde han mig till skolan där Annie väntade. Nu håller jag på att dö av hunger och trötthet vilket suger. Har fattat lite "företagsekonomi" nu och aa det går bra. Efter skolan ska jag till Becka, nya lägenheten vilket kan bli myspys. Köpa lite gotte och dryga. Somna tidigt ikväll med. Hejsvejs, kanske uppdaterar något från datorn senare. Puss.


Uppdatering

Har lite tid över. I fredags åkte vi till Hylte på fest vilket blev väldigt bra tillslut. Vaknade upp hos Felle och drygade oss genom dagen. Sen ut till Kajsa på en lagom go kväll. Nu ska vi nana och sen upp tidigt imorgon. Eller försöka i alla fall haha. Ska umgås med Becka lite imorgon förhoppningsvis och försöka ta mig hem till Anderstorp och packa lite grejer innan jag ska till Freddi. Sover hos han och sen är det skola. Vet inte när jag kommer ha tid att uppdatera, men förhoppningsvis på måndag eller tisdag. Har även lite bilder. Puss hejsvejs!

Ursäkta

Kommer blogga dåligt nu i några dagar framöver eftersom att jag ej har min dator.

Nytt - Spread your wings and free yourself

Power Trip

Torsdag

Well tja! Igår var statstiken hög men jag klarade inte av att uppdatera tyvärr. Jag somnade redan runt 6-7 igårkväll och var trött, hängig och döende innan dess. Men gjorde inte alls mycket igår då alltså. Idag har skoldagen gått rätt fort. Kommit igång med matten igen vilket känns skönt. Sen hade jag möte och efter det tog jag bussen hem. Snackade lite med Becka i telefon så kanske ska till Smålandsstenar och sova där inatt. Vi får väl se. Börjar bli jävligt trött dock.
 
Imorgon är det efterlängtade fredag. Sheila ska med mig hem och sen kanske vi ska dra på fest i Hylte. Vilket dock inte var planerat eftersom att jag inte tänkt festa förrän Trajet haha. Vi får väl se. På lördag ska jag åtminstone till Kajbaj och ha myskväll med henne och Felle, laga lite mat och grejer. Känns behövligt just nu. Kanske nanar i Broaryd någon natt i helgen, märks la. Inte mycket mer att skriva nu.
 

Godnatt

Oroar mig lite väl mycket över skolan just nu så imorgon måste jag ta ett samtal med Gert om att få fixa skiten i Fokus eftersom att jag inte klarar av lektionerna. Vad mer har jag att tala om? Ingenting typ. Jag låg och väntade på att gå till tandläkaren och råkade somna. Vilket sög lite. Och jag är fett irriterad på mig själv att jag inte kan somna just nu för mamma kommer gå upp om 1-2 timmar och Emelie kommer och hämtar mig om 5 timmar. Blöh. Ska köpa mig en fet frukost imorgon i alla fall. Underbart ska det bli. Sen måste jag prata med Gert och rektorn och typ fokus. Orkar ej mer. Och jag är inte det minsta trött just nu vilket suger hur jävla mycket som helst. Ligger och snackar lite med Freddi i alla fall och kollar på tv. Dock säker på att han kommer somna när som. Jag måste typ tvinga mamma att få ha kitten sovandes inne hos mig på nätterna för klarar inte av att sova ensam längre. Och underbart jävla liv är att från och med nästa vecka så kommer jag äntligen kunna umgås med Becka igen. Fantastisk jävla skit. Då blir det myspys hos henne nästa helg. Och nu tjatar jag alldeles för mycket. Vi hörs.
 

18 dagar kvar

Nu har vi fixat i stort sett allt inför Trajet. Imorgon beställer jag min Ölhatt, ska fixa brallorna och outfiten med. På fredag betalar vi in skiten och sen är det bara att vänta!! Om två veckor blir det hämtning och utkörning av drickan även. Är så sjukt taggad inför detta så det inte finns. Kommer bli hur bra som helst. Längtar!!
 

Because you choose to be happy

Hold You

Solstråle

En skoldag och jag är redan trött på livet.

Tidsuppfattningen

"Att gå från botten till högst upp på toppen under tiden då du inte ens hinner med att tänka dig för, det är då du ska se det positiva i livet."

För kanske två veckor sen skrev jag ett inlägg om att jag bestämt mig för att göra allt och sedan ångrat mig. Det var inte alls vad jag ville och allt det där. Jag förstår inte hur tiden kan ha en sån stor effekt på oss människor. Två ynka små veckor har fått mig att inse att det är precis vad jag vill. Jag ger det även en chans. Jag har aldrig gjort såhär förut. Jag har alltid backat ur. Alltid. Men det känns rätt. Det är inte alls fel. Varför trodde jag att det var fel? Det här får mig att bygga höga murar av självsäkerhet. Det här får mig att må bra. Jag är glad, jag mår bra, jag har det bra, för första gången på länge. Under en längre period då vill säga. Det är ett års skillnad på min vardag. Jag hinner inte ens tänka klart. Jag hinner inte ens stanna upp och se vad jag egentligen gjort. Men frågan är egentligen, varför ska jag göra det? Varför ska jag tänka tillbaka på något och sedan må dåligt över något jag inte kan ändra på? Allting blir fel då. Jag kan inte ändra på något jag gjorde igår, för en timme sen, den senaste minuten. Jag måste se framåt. Jag har längtan över att se vad detta kommer utvecklas till. Hur det kommer blomma fram under denna våren. Jag har funnit hoppet.

We are made of steel

Väntan på framgång

"One step at a time."

Alltså, jag har så mycket att skriva egentligen. Men jag vet att jag kommer ångra det. Idag har jag haft blandade känslor. På senaste tiden har jag vart väldigt glad. Förutom småirriterad. Men, idag, idag var jag arg och trött. Trött på det mesta som sker runt omkring mig just nu. Jag vill att något nytt ska hända. Något helt nytt. Jag vill känna djupets botten, solens strålar och vinden högt bland molnen. Jag vill känna ruset mitt på dansgolvet under en fullsatt lokalfest. Jag vill känna glädjen av kärlek. Jag vill känna min egna styrka av att kunna ta hand om mig själv. Jag vill ta mig ur detta livet och lägga det bakom mig. Börja om på nytt. Inte med nya människor. Men på ett helt nytt sätt. Men mer tänker jag inte skriva om det. Jag vill bara visa vad jag egentligen kan. Vad jag egentligen vill och vad jag egentligen borde göra. Men något drar mig tillbaka. Steg för steg helt enkelt. Snart kommer flytten i alla fall. Snart börjar det hela som jag längtat efter så länge. Som ska ta mig fram.

She's Not Me (Pt.1)

Almost done

Jag har ingen aning varför min profilbild försvinner lite då och då. Inte heller någon aning varför blogg-designen försvinner helt plötsligt i slutet, när inläggen fortsätter? Men förhoppningsvis behöver ni inte bläddra så långt ner. Ska försöka fixa dessa fel någon dag fram över + lite andra saker. Ska t.ex inte ha denna bakgrunden osv. Lite mörkare tror jag. Ska även fixa headern lite. Mycket mer har jag inte att säga. Uppdaterar snart med nygamla favoriter från några månader tillbaka. Puss hejsvejs.

Ursäkta

Har råkat fucka upp designen lite, men fixar det någon dag framöver.
 
I fredags blev det en trevlig kväll i Burseryd, hade faktiskt riktigt kul för första gången på länge. Grillade och käkade lite, sen blev det ölspel och tjat. Runt halv 1 åkte vi där ifrån, vi släppte först av Kajsa och sen Robin. Sen skulle vi köra Gurra och då blev det ett stopp på Ojoj's med, träffade Mikael där vilket var rätt otippat. Sen körde vi hem Clalle och efter det åkte vi hem till Freddi. Vi somnade väl efter någon timme kanske. Hade svårt för att somna då jag plötsligt blev pigg. Upp på morgonen vid halv 10. Freddi körde mig till Becka för han skulle iväg och vi låg i hennes säng och snackade lite skit med Martin. Degade sen i sängen till en film och somnade även en stund. Runt 9 gick vi till Konsum och handlade, sen kom Martin och Freddi och hämtade oss så degade vi i Broaryd lite typ haha.
 
"Imorgon" blir det att packa ihop mina saker ur mitt gamla rum och sen ska jag ha en "ta hand om mig själv"-kväll för första gången på evigheter. Rensa själen med lite tårar kanske. Nej, men allt har gått så bra den senaste tiden så hoppas på en bra fortsättning.

Nu dör snart datorn så vi hörs någon annan gång. Har mycket bilder att bjuda på från senaste tiden egentligen. Får bli ett collage någon dag.
 

Akustiken

Ken Ring – Akustiken
 

Fredag

Jahaja jahaja, igår räddades dagen av lite festligheter vilket var jävligt gött. Först gick vi och mötte Päädi och sen tog vi bussen till Smålandsstenar. Bra kväll, väckt med scones av Fellan i morse. Och nu är jag och Shelly hemma i Anderstorp. Mamma håller på med mat så vi ska käka och sen ska jag duscha! Sen fixa till mig lite och ta en buss till Smålandsstenar. Sen vidare på grillfest i Burseryd med ett härligt gäng. Sover antingen i Smålandsstenar eller Broaryd inatt, det märker jag snart. Imorgon ska jag va med finaste syster och hitta på något. På söndag ska jag hämta mina saker i Smålandsstenar vilket inte blev av idag. Bra helg, bra avslut på lovet. Fint, underbart, gött.
 

Mars

Bästa: Antingen första mars då jag var på någon fest och hade skitkul, även förra onsdagen då jag var med Emelie i Jönköping!
Mindre bra: Att min mobil blev lite sen, deppade över det i flera dagar haha.
Framgång: Bitches out of my life jao, gangsta.
Kärlek: Eh xD
Längtan: Sommar.
Låt: Rihanna – Man Down
Bästa kväll/dag: Typ första mars ja!
Känslor: Blandade men det mesta glader.
Konstigaste: Shejla xD
Minne: Inte säker på denna, massor faktiskt!
Skratt: En massa med Shelly, men påväg hem med Emelie var sjukt.
Upptäckt: Shejlas humor.
Godaste: Knattgodisarna.
Hat: Typ inget faktiskt. Same old same old annars.
 
 

Godmorgon!

Vaknat upp på rätt sida idag jämfört med igår, även om det var en bra dag igår så. Att anmäla sig till Trajet "släpptes" idag så det var det första jag gjorde när jag vaknade, kollade runt med tjejerna. Sjukt att Shelly frågade mig igår om vi skulle gå eller inte och blev astaggade. Så yes, jag som tänkte shoppa denna månaden blir tyvärr 300 eller 450 kronor fattigare. Vilket känns. I alla fall, tänkte skriva nu.

För någon helg sen var vi hos Robin på förfest och sen åkte vi till Max och hade en trevlig kväll. Det var typ mestadels chill bara, träffade Freddi första gången på ett halvår vilket kändes jävligt bra. Dagen efter det var jag och Sheila kvar hos Max med honom, Alle och Anton i några timmar. Sen körde Kenny oss till bussen och vi åkte hem. Somnade och vaknade upp på kvällen. Var med Päädi, Jocke och Ice. Sen drygade vi rätt mycket. Minns inte ens vad vi gjorde. Skola tills torsdagen då Sheila hängde med mig hem och vi inte gjorde ett piss typ. Fredagen åkte vi till Bullen på fest, vilket var sisådär. Emelie kom och hämtade oss sen på natten! Åkte till Annie i lördags och var med henne till måndagen, vi gjorde inte mycket, men det var en behövlig tid. Shelly hängde med mig hem på måndagen och vi camade med André och Krille, sen ingenting. Igår var vi på Donken med Emelie och hennes vän, åkte runt lite sen och hade skoj. Camade med André och somnade.

Idag är det en ny dag, vi ska nog hitta på något med Krille och André om vi inte har något annat att göra. Vi kanske umgås med pojkarna här annars!! Helgen hoppas jag blir rolig med. Är sugen på fest och har varit jättelänge nu. Ska även hinna med att träffa Freddi i helgen också. På fredag ska jag till Smålandsstenar och hämta alla mina saker, vilket känns jävligt skönt att få allt avslutat. Sen skola på måndag igen!

Men nu ska jag gå på toa och sen försöka väcka Sheila! Hörs en annan gång.

Cp-Shelly gästbloggar

Hejhej!! Janina orkar ju typ inte blogga eller något så nu fick jag ta hand om detta istället. Janina har vart sugen på Donken rätt jävla länge nu och tjatat sönder så nu äntligen har vi fixat en som kör. Så vi åker till donken om någon minut här då ja aa. Annars så är läget rätt drygt, livet bjuder inte på mycket dessa dagar. De va la det. Ska tvinga Janina uppdatera någon dag. Puss å hej leverpaj!!
 

Usch

Vill verkligen åka ner till Halmstad någon dag framöver, har velat ta tåget eller gå eller vafan som helst de senaste dagarna, vet inte varför, men något drar mig dit som fan nu när vädret blivit fint. Behöver lite pengar och sen tänker jag åka ner och shoppa med Shelly och Annie typ. Bara det att mamma ska betala mitt gymkort nu så får bli i slutet av månaden istället, vilket suger.


17, bor i Småland. Unik på mitt egna sätt. Skriver om allt mellan himmel och jord. Försöker att blogga så ofta jag har tid och försöker även att hinna med bilder så ofta som möjligt. Går skola i Gislaved och umgås med mina vänner på fritiden. Följ gärna min blogg!