Men va, jag orkar inte

Godmorgon

Vaknade nyss, tror Sheila fortfarande sover. Hon andas tungt i alla fall haha. Tänkte försöka somna om men vet inte fall det är värt det. Måste vända lite på dygnet så att jag vaknar i go tid imorgon. Eller egentligen så behöver jag typ inte alls det för blir nog hemma imorgon! Men idag vet jag inte vad som sker. Softa lite och in och dö i sängen igen typ. Det är okej så! Fira in nya året med en fet bulle.

Jag vet inte alls vad jag snackar om.

Godnatt!

Sophie kom innan och var här tills hennes buss kom, sen drog jag och mötte Sheila med Challe. Och sen drog Challe hem så drog vi med, softat lite och nu kollar vi på Taken 2 med lite bättre kvalité än sist.

Vi var nyss och träffade Nermin, Long, Hanna och Aida. Men snart ska vi sova!

The Dude

En ny favorit

Petra Marklund – Förlorad värld

Glädje

Varje dag när jag vaknar måste jag lyssna på två låtar för att typ inte bryta ihop under dagen haha. Spegelen och sen är det No Sleep. Och de var det första jag satte igång innan haha. I alla fall så kommer Sheila hit efter sin bio blir det nog, vi ska försöka med något. Får väl se, tills dess ska jag dryga sönder. Kanske ta lite bilder, får se.

Tomorrowland 2011

Godmorgon!

Att jag alltid lyckas vakna såhär sent haha. Idag är det fan lördag så jag hoppas det händer något, annars kan ju jorden gå och dö typ. Nä men något får väl ske, annars ska jag ha fettodag igen, fast ensam. Ska ligga i matkoma i så fall på riktigt. Om jag orkar.
 
Nu ska jag i alla fall gå upp, tända lampan och sätta igång musik + fixa till mitt ansikte lite. Slänga iväg ett sms till Kajbaj och sen hoppas på att kvällsmaten är klar.
 

Trust

Vill ni se en sorlig filmjävel så ska ni ju kolla på denna här under. Självmordsbenägen nu.
 

#10

Jag kan börja gråta av något jag äcklas över.
Jag har typ fått bacillskräck på den senaste tiden.
Det är helt sjukt.
Jag måste tvätta händerna minst 10 gånger om dagen med tvål och vatten, (+ de gångerna jag varit på toan).
På rasterna i skolan går jag jämt och tvättar händerna och kommer jag hem efter skolan och lägger mig i sängen utan att tvätta händerna (eller kommer jag hem från vilket ställe som helst och gör det) så kan jag inte somna för mina tankar bara går på mina händer.
Jag duschar även 1-3 gånger om dagen nu för tiden.
Jag kan typ inte äta eller dricka ur sånt andra druckit ur eller ätit av.
Detta kan dock variera, vet jag att det är en person som duschar dagligen och sköter allt, då kan jag göra det, men inte annars.
Usch mår illa nu när jag tänker på det.

Go kväll

Inte allt för mycket, men soft. Hängt med Claudia och Charlie hela kvällen, inte gjort alls mycket mer än legat i min säng och fettat oss typ. Jag hade tänkt lägga mig och kolla på en lipfilm nu i alla fall. Btw innan när jag städade rummet så hittade jag en hundralapp, som en julklapp till mig själv var det <3
 
Aja inget mer att skriva.

Helvetet brakar loss

Nej inte riktigt så. Ställde mig på vågen och såg att jag var 2 kilo lättare, alltså 2 till tills jag nått mitt mål och ska börja träna igen. Gick till Konsum åt Robin och fick med mig chips och dipp hem. Knappt ätit något sen i tisdags så tyckte ändå att jag förtjänade det. Ställde mig i duschen och nu är jag lite piggare än innan.

David hade åkt hem så kunde inte träffa honom, vilket var skit. Men behöver en Cassie-kväll och hon är i helvetes Växjö, så jag försökte få tag på Charles i alla fall med tanken på att jag inte träffat honom på ett tag nu. Och det verkar som att inte jag är den enda som har problem med att försöka få tag på honom haha. Vi får se vad det blir ikväll. Ensam kväll är inte heller fel just nu men kommer sjunka lågt då haha. Men nu svarade i alla fall Challe så får se!!
 
Aja, ska ta och föna mitt hår och så nu.
 

Ett ur mitt arkiv kan vara okej

Ändringar.
Smärta.
Mörker.
Ovanligheter.
Omgivning.
Närkontakt.

Ler mot livet ibland.
Men det tar över. Smärtan.
Tårar. Mörkret och smärtan.
Det gör ont på riktigt.
Hjärtat dunkar hårt inuti bröstkorgen.
Andningen blir svår.
Hela kroppen gör ont.

Det är för stort, större än lyckan verkligen.
Hur kan något så ont ta över så enkelt?
Hur kan något så mörkt ta över ljuset?

Det är okej.
Det behövs.

För att nå uppgångar behövs nedgångar.
Men om det bara går nedåt?
Om man bortser uppgångarna för att man dragits så långt ner i det mörka?

Det finns så många frågor om ondskan.
Allt för många tankar i mitt huvud.

Hur Högt?

Godmorgon igen!!

Jag vaknade nyss verkligen.. Somnade typ 11-12 i morse. Ska gå ner och käka något och sen smsa David!! Hoppas han fortfarande är kvar. Sen måste jag duscha och städa och sen blir det mys i vilket fall som helst för orkar verkligen inte festa ikväll.

Inte mycket mer att skriva med tanken på att jag nyss vaknade haha..

2012

Godmorgon!

Wow jag kom verkligen hem för över 4 timmar sen och har ännu inte lyckats somna..
 
Igår kom i alla fall Kajsa och vi drog och åt sen vidare på lite småpartaj. Jag som tänkte vila ut igår och så. Men det får jag ju helt enkelt göra idag. Aja, suger gör det.

Så har i alla fall suttit uppe nu och gjort en video om mitt år (de bilder jag kunde hitta vill säga). Kvalitén blev helt paj och musiken var vad jag hade på datorn men det får bli bra!! Kolla om någon timme (om någon ens är vaken nu..... måste vända tillbaka dygnet).
 

Round 3

Jag är en dålig vän, ikväll blir det partaj igen. Hinner inte uppdatera.

Förbaskat

Meningen är att David ska komma hit sen, men nu så kanske det blir fest istället.. Och jag kan inte bestämma mig. Har verkligen inte träffat killen på hur länge som helst och saknar honom. Men upp till honom om han hinner imorgon istället, annars blir det lugn hemmakväll med Davve!!

Hemma!

Blev en kväll hos Hanna idag igen och det var också skoj!

Tänkte skriva mycket men jag ångrade mig lite. Ska ta och öppna upp min andra blogg.

Skriver mer när jag vaknat, imorgon kommer David äntligen till mig med!! Fina Davve!

Goddag!

Igår drog jag till Felle och där var även Amanda. Sen när vi kom upp till Hanna så var redan André och de andra där. Kvällen blev kanon tycker jag. Hade jävligt kul faktiskt!! Jag och Felle fick även med oss Emil och Christoffer hem så de fick sovplats.

Vi alla vaknade av Emils alarm i morse vid 10. Jag och Felle somnade dock om och vaknade för en timme sen typ. Då drog jag till Konsum och nu är jag hemma i sängen. Ska ligga här verkligen hela dagen.

Run For Your Life

Fest ikwellelele

Hinner ej uppdatera.

Wings

Gör som alla andra

Hur har ditt 2012 varit? -  Det har varit helt okej faktiskt.
 
Vilket är ditt bästa minne från det här året? - Hmm, det bästa är nog min födelsedag, allt var typ kanon då. Annars kan det nog vart någon helgalen kväll ihop med Emma kan jag tro! Eller kanske Rix Fm. Eller aa, alla sjuka kvällar typ.
 

Vilket är ditt sämsta minne från det här året? -
Något som hände för några dagar sen.
 
Vem/vilka saknade du? - Saknade nog för det mesta det gamla pojkgänget eftersom att jag knappt umgåtts med dom i år så som alla andra år.
 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förrut? - Jag har nog gjort en hel del i år som jag inte gjort innan.
 
 
Vad önskar du att du gjort mer? - Visat mer känslor tror jag.
 
Vad önskar du att du gjort mindre? - Antagligen hatat, eller att komplicera saker.
 
Höll du dina nyårslöften? - Jag har mina nedskrivna någonstans så ska ta en titt på dom, men vet att jag höll ett av dom. Dock gjorde jag en lista på saker jag skulle gjort innan årets slut och jag hann nog med det mesta faktiskt!
 
Vem har du umgåtts med mest? - Det måste nog vart Emma med tanken på att vi typ aldrig var ifrån varandra första halvan av året.
 

Lärde du känna någon som tog stor plats i ditt liv?
- Det tror jag knappt.. Har lärt känna rätt mycket nytt folk i år, men inte någon som tar en sån där stor plats faktiskt.
 
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? - Fram tills mitten/slutet av sommarlovet så var jag väl gladare, men sen har jag även vart mer "olyckligare" än någonsin efter det.
 
Vad kommer du minnas från år 2012 i framtiden? - De sjuka festkvällarna, en del myskvällar och Helsingborg.
 
 
Vilka länder besökte du? - Danmark var nog det enda haha i typ 1-2 timmar bara.
 
Var det mest lugna hemmakvällar eller partykvällar? - Definitivt partykvällar haha!
 
Största misstaget? - Det vet jag faktiskt inte.. Har nog inte gjort något riktigt misstag som jag verkligen ångrar.
 
Bästa köpet? - Det måste nog vart min tjocktröja från BikBok, underbar är den haha.
 
Vem/Vilka människor har gjort dig gladast i år? - Emma och sen Kajsa och Felicia.
 
 
Vad hoppas du inträffar 2013? - Något bra antagligen haha.
 
Är det något du saknar år 2012 som du vill ha år 2013? - Na.. Typ inte faktikst.
 
Blev du kär i år? - Jag vet faktiskt inte, jag blev typ det.
 
Vad fick dig att må bra? - Typ.. Att inte vara hemma haha.
 
Vad är det bästa du åstadkommit i år? - Det är la att jag lärt mig att stänga ute mina känslor genom att hitta på sjuka saker typ haha.
 

Vilken kändis var du mest sugen på? -
Givetvis Megan Fox som vanligt.
 
Vad gjorde du på din födelsedag? - Gick i skolan och festade sen järnet.
 
Vilket datum från i år kommer du alltid minnas? - Datum är jag inte så exakt med, men 2 dagar i maj i alla fall.
 
Har du några löften inför 2013? - Na, bara ett faktiskt, och det är något jag håller för mig själv!
 
Vad ser du mest framemot med 2013? - Det är väl att Freddi ska komma hem antar jag haha.
 

När Solen Går Ner

Hemma i sängen

Äntligen. Blev en runda till Felicia innan, hon ville testa sitt nya massagebord så jag och Kajsa fick bli hennes offer. Sen har vi bara legat och snackat skit i Felles säng och planerat morgondagen lite. Bara för att jag är räddaren i nöden så fick jag även gå i Kajsas klackar hem. Första gången och det var svinhalt på marken, lätt att jag klarar det i vanliga fall då!!

Nu är jag i alla fall hemma och detta blir första natten jag sover ensam på nästan en vecka. Ska bli jävligt skönt haha. Även om både jag och Sheila sov som gudar när vi sov ihop så ska det bli skönt.
 
Imorgon blir det upp vid 12 för att åka på middag hos B&J, sen hem och softa. Mysa med Felle och Kajsa och sen blir det nog fest. Hoppas jag verkligen!! Annars sparars min Morgan fram tills Nyår och det känns ju rätt skit.
 
Nu ska jag lägga mig och kolla på Skins, första gången på någon vecka nu, älskade serie <3

TOMTEN GÅR ÖVER GRÄNSEN!!

Poverty

Julafton hos mamma

Ortens Favoriter Remix

Radioactive

De senaste dagarna

Godmorgon!

Vaknade för en timme sen max. Drack lite juice och nu sitter jag här.
 
Igår gick vi och mötte Cop och Jocke för att få min halsduk sen tog vi bussen till Smålandsstenar. Jag och Kajsa drog och åt pizza, sen stack vi till Felle och försökte få med henne och Amanda på lite partaj. Men det gick inte så bra. Så vi drog vidare själva en stund. Softade med ett gäng blev det typ. Inte mycket mer. Sen fick jag skjuts av snälla Kenny hem! Gick och mötte Nicklas och Emil, tog en cigg och snackade lite. Försökte typ koncentrera mig på att inte dö av kylan haha. Vid 4 så följde dom mig hem och jag somnade kanske vid 6 för det var så in i helvetet kallt.
 
Idag ska jag nog inte göra alls mycket. Fått den bästa julklappen någonsin än så länge, finaste som hör av sig med fina ord och grejer!!
 
Mycket mer har jag inte att skriva. Ska lägga upp lite bilder och skriva in några tidsinställda sanningar med.

Ännu en gång, förlåt

Jag svarar på småkommentarer i kommentarsfältet så du som kommenterade få gå in och kolla i inlägget.
 
Vi vaknade för typ en timme sen, eller en och en halv. Käkade soppa och nu fixar vi oss. Sen kanske vi ska möta Emil för vi glömde min halsduk där igår. Men vi ska i alla fall med bussen vid 7 till Smålandsstenar. Jag ska dra och äta med Kajsa och sen ska vi hitta på något med Felle.
 
Mycket mer har jag inte att skriva nu och jag har inga tidsinställda inlägg heller. Så ni får klara er om jag inte hinner göra några tidsinställda nu. Vi får se!

Erase Me

Make it stop

Sitter hos Emil och kollar film just nu och vi ska la dra oss hemåt snart. Sheila är supertrött verkligen haha.

Ska försöka ta mig till Smålandsstenar imorgon en snabbis! Och aa förlåt för dåligt uppdatering men blir lite så när jag är hos mamma + att har knappt hunnit använda datorn något.

Men jag uppdaterar när vi vaknat och då ska jag försöka med bättre uppdatering.

Svar på kommentar

Anonym :
vafan umgås du med sheila för? vad är detta? ni är inte ens vänner så jävla fula

Svar : Haha men va? En fråga alltså, är lite trött på kommentarerna nu, att ni/du orkar, liksom helvete haha. Så att bara för att man inte vart vänner går det aldrig bli vänner igen? Jag och Sheila började aldrig ens "bråka" vi slutade prata med varandra och då skapades den konstiga stämningen som blev som att vi bråkade och skitsnack kom in i bilden och såna saker, men liksom seriöst. Lägg ner, väx upp och mogna lite. Ska man bete sig så som vuxen att inte ens kunna prata med varandra för någon skitsak så tror jag inte du/ni kommer lyckas långt i livet.

Matte Caliste osv

Live it up like it's the weekend

Godmorgon mannar! Vi vaknade för lite mer än en timme sen och åt lite och så. Nu försöker jag få mitt premium att fungera men verkar inte vilja fungera.... Jävla skit alltså haha.

Idag vet jag inte vad som händer. Jag drar antagligen med till Smålandsstenar senare. Får se helt enkelt. Vi vill åka till Ullared med ju, ska nog skriva till Markus och se hehe. Men har för mig att han gjorde något idag.

Jaja, igår var det skoj. Vi satt här hemma och tänkte inte dra, sen så slängde vi på oss sminket och stack ner till bussen. Åkte till Gnosjö och fick springa till tåget. Kom fram och då kom Nikli och de andra och mötte oss på Ica så luffade vi typ fram tills festen öppnade. Jag och Sheila drack inget men vi hade ändå jävligt kul så festen var ju definitivt inte kass. Alla dansade, verkligen alla och det händer inte ens på våra fester hemma i Smålandsstenar/Gislaved, så det var jävligt kul faktiskt!

Okej mer var det typ inte att skriva mer än att jag har lust att min tå ska fucka ur ikväll. Eller haha?? Undra hur Sussie mår idag haha!

Goddag

Bra kväll, vi dog inte, men 21:a december är ännu inte över. Jag tror fortfarande på det.

I alla fall. Jag berättar mer när vi vaknat för nu ska vi hitta på annat.

#9

Jag har byggt upp mitt självförtroende rätt mycket.
Eller ja, inte så att jag kämpat utan det har kommit av sig själv.
Rätt gött faktiskt.

För det gjorde mig stark

Så ta mitt ord istället för ditt liv

Gårdagen. En helt okej dag. Eller nej. Det var ingen bra dag. Men jag fick åtminstone lite tid spenderad hos Cassie. Det är jag glad över.

Nu ska jag upp och äta och packa. Sen duscha och fixa mig. Ge mig av till Mami. Buss via Reftele eller Gislaved är den stora frågan. Får se vad jag hinner med.

Ikväll verkar det som att det inte blir något Limmared vilket känns jävligt surt med tanken på att jag blev taggad som as igår. Istället så har jag ingen aning vad som händer, Sophie skulle tydligen vara med Emma idag så jag får väl se. Ska kolla vad min älskade Catrin ska göra ikväll. Annars ska jag bara mysa med mamma.

Och pricken över i:et idag är ju att jag får träffa min finaste Emil, saknat missen som fan och han har säkert blivit jättestor..

Aja måste röra på fettet.

Log mot livet

Att bara en person kan få en att sjunka så lågt.

#8

För mig är älska och hata starka ord när det gäller människor.
Jag kan säga att jag bara älskar min mamma på denna jorden, men det stämmer inte.
En del av mig älskar Andreas Ackevik så himla mycket.
Han är verkligen en av de finaste människorna man kan ha på jorden.
 
Det finns bara en människa jag hatar på jorden.
Jag dömmer inte heller människor.
Har inga fördommar och sådant.
 
Men ordet hat i sig, det är min vardag.

Gårkvällen

Lyckat

Gården var kul, den var nästan perfekt bortsett från en liten grej och att Sheila blev utslängd. Annars så hade jag hur roligt som helst! En bra början på lovet för räknar verkligen inte denna dagen som en skoldag.
 
Vaknade i morse och sket i att duscha för mitt hår var inte kaos så det var inte panik. Åkte till skolan och fick en fet frukost + våra omdömen. Sen till bussen och hem igen. Har vart hemma i en halvtimme nu typ.
 
Ligger i sängen och planerar att göra det väldigt länge. Min sida som inte bryr sig vill verkligen hitta på något galet ikväll igen, men min andra sida vill bara ligga hemma och lipa i sängen typ haha.
 
Imorgon ska jag till Mami så ska packa lite idag med tror jag.
 
Bilder kommer strax!

Hon Vill Va Blind - Akustisk

Hemma!!

Bloggar under dagen, hemma och ska upp om 3 timmar eftersom att jag måste duscha innan skolan.

Skriver sen! Puss massa bilder!

#7

Jag har blivit kräsen när det gäller mat.
Förr åt jag vad som helst.
Nu måste jag ha sallad/grönsaker till maten av något slag.
Jag tycker knappt om något mer än Spaghetti och köttfärssås, flingor, rivna morrötter eller köttbullar (egengjorda).
Jag har aldrig tyckt om pasta, alltid älskat potatis och ris.
Jag hatar nu ris och potatis, det går ner men det är inte gott.
Dock går den mesta maten ner om jag bara har ketchup till. Blivit beroende.
Dricker i stort sett bara vatten.
Om jag är sugen på något gott så dricker jag mjölk eller apelsinjuice som lugnar suget direkt.
Detta är något jobbigt med tanken på att jag får gå hungrig väldigt ofta nu för tiden.

Spegeln

Godmorgon!

Vaknade nyss. Gick in på Facebook och såg att idag släpptes sista avsnittet av Gossip Girl. Känns som något dog inom mig haha. Fyfan när det händer Vampire Diaries...

I alla fall så måste jag gå upp nu och piggna till. Bussen går om en timme så! Igång med musiken för nu ska jag gå igång. Ikväll ska bli en rolig kväll.

I Do I Do

Julia Malmberg

Jag måste bara tipsa er hennes blogg på grund av att hon är så sjukt snygg!!
Ni får en bild, de andra får ni gå in och kolla på själva.
 
http://juliezh.se/http://juliezh.se/http://juliezh.se/http://juliezh.se/http://juliezh.se/
 

Senast ifrån Instagram

Maybe I'm just wasting time

Alltså ja. Det känns som att jag inte kommer någonstans med städningen. Fast golvet är dock typ kliniskt rent så man kan käka på det. Men soffan kvar. Där vi slängde över all skiten innan haha. Men ska få plats med det någonstans.
 
Vad mer? Verkar som att fittemma är en sjuk jävla svikare imorgon och skiter i att hänga med. Fuck dig säger jag bara Emma. Du sjönk i mina ögon och kommer vara sur på dig nu. Rumpslickare!!
 
Vad mer? Jag har fortfarande inte helt bestämt mig för vad jag ska ha på mig, men det fixar jag imorgon. Och på tal om imorgon så var det visst inget bad imorgon ändå så det gjorde inget att jag åt en massa idag haha.
 
Men nu ska jag fortsätta rensa skitsoffan. Åh, vill ha tillbaka min egna säng så jag kan mysa ordentligt under min drömfångare. Verkligen dum är den egentligen. Första natten jag sov med den uppe så sov ju Freddi här och aa tror det verkligen är därför den inte fungerar ett skit. Jag drömmer mardrömmar och sjuka drömmar hela jävla tiden även om jag knappt pillat på den.
 
Mycket mer hade jag inte att skriva.

Roligt att städa rummet

#6

Jag förstår inte människor som tycker att droger är farligt.
Visst, det beror väl på om det går så långt som till sprutor/stora doser av piller om dagen.
Men att röka hasch t.ex. Säg mig vad det farliga med det är?
Alkohol är så mycket farligare än det.
Jag kollade på en grej på Youtube igår och då stod det att 5000-6000 svenskar hade dött av alkoholmissbruk det året och 0 av att rökt Marijuana.
Dessutom, människor som klagar på folk som röker på och använder sig av droger,
det är la för fan deras egna problem om dom gör det och inte någon annans.
Rubriken borde kanske vara mer
"Jag förstår inte människor som är rädda för droger."
Att vara rädd för droger osv, DET GÅR INTE IN I MITT HUVUD!
Kan du dricka en liter vodka på en kväll så kan du inte vara rädd för droger.
Att dricka mer än vad kroppen tål så kan du få bli magpumpad och kolapsa helt.
Så aa blä, det irriterar mig.
 
Okej det var väl kanske inte någon sanning utan mer en åsikt.
Men sätter den under den kategorin ändå.

No Sleep

Godmorgon!

Glömde lägga ut klipp igår för jag låg nog och kollade fram tills 3 innan jag stängde av datorn haha. Men det kanske kommer upp senare idag. I så fall ikväll för kommer inte ha tid under dagen.

Efter skolan följer Sophie med mig hem så ska vi städa och fixa lite inför imorgon, sen blir det förhoppningsvis iväg till Burseryd och hämta högtalare + dricka. Sen är det bara att försöka tagga inför imorgon. Bestämma klädsel och såna saker.

Med tanken på hur trött jag är nu så känns det dock som att vi lär dryga sönder efter skolan. Men vi måste!! Orkar inte med onödiga saker överallt imorgon när vi blir 4 stycken hos mig före.

Men det fixar vi!

It's like I'm her new nightmare

Tog bort mitt vecko-inlägg för jag insåg snabbt att planer alltid förstörs i vilket fall som helst haha. Men vi får hoppas på det bästa med denna veckan.
 
Hade mycket att skriva egentligen. Men det känns som att det är lite för mycket. Så jag går nog över till min privata blogg och skriver där istället.
 
Annars så har jag inte mycket mer att skriva idag. Ska fylla på mina "sanningar" lite först eftersom att jag tidsställer de inläggen och imorgon är mitt sista. Så ska fylla på dom och sen lägga mig och lipa och sakna Freddi lite.
 
Vanlig söndag om man bortser från lipandet.
 
Edit : Skojade bara, fastnat på Youtube och kollar videor på Näääk, vill ni bli på bra humör, sök på honom, gör livet bättre, leende på läpparna typ. Lägger upp någon strax!

Old but gold - Det är okej att känna

Hej hej

Dålig uppdatering idag men jag lovar ett inlägg senare!va

Händerna Mot Himlen

Goddag!

Igår blev lite ändrade planer. Drog till Kasse och hängde med ett gött gäng, sen hem och sova!

Senare kommer Sophie och då ska vi väl dryga lite. Kanske ta lite bilder för hon ska i alla fall ha med sig kameran!

Vad mer... Inte mycket mer att skriva. Skola imorgon och Tomte på tisdag. Vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig. Behöver sy in alla mina byxor också.

Aja, snart mat så ska börja klä på mig lite.

#5

Jag har slutat äta ppiller och känner mig mer.. normal..?
Haha låter roligare än vad det är.
 
T.ex så sägs det att det är en myt att man går upp i vikt av ppiller för det bara är suget som ökar.
Stämmer inte, jag åt bara en fralla om dagen (pga ingen aptit) den sista månaden jag åt ppiller och gick upp 2 kilo.
Så fort jag slutat med mina ppiller och börjat äta normalt igen tog det 2 ½ vecka för mig och 8 kilo var borta.
(Kan ju finnas en annan förklarning till detta, men har alltid haft det svårt för att gå ner i vikt sen jag började med mina ppiller så det kan ju inte bara vara ett sammanträffande)
 
Det känns dessutom som att jag har förändrats och hittat mitt lugn.
Har inte hemska humörsvägningar längre. Förutom hemma.
Just därför ligger mina ppiller kvar på apoteket där dom skulle hämtats för en månad sen.
Men jag vågar inte hämta ut dom även om jag måste pga min svåra mensvärk.
 
Förbaskat roligt att läsa om detta va?

Åsikter - Drömkropp

Zig Zag

God kväll!

Eller något.

Vaknade för 2 timmar sen eller en timme sen typ. Vi skulle dra och äta men blev inte så! Istället kommer Sophie hit sen antagligen om jag inte åker till John som jag har massa lust med. Men i så fall ses jag och Sophie där.

Inte mycket mer att säga. Hade en kul kväll igår, var lite high on life tror jag.

Nu är pizzan hemma så ska springa ner och äta!

 

#4

Det finns inte ord för hur mycket jag längtar efter att det ska bli april.
Det känns konstigt att jag inte ens sett Freddi på 3 månader nu.
Ännu konstigare att jag knappt pratat med honom heller under tiden som gått.
Mest konstigt att han är på andra sidan jorden.

This house no longer feels like home

Godmorgon!

Vi vaknade för någon timme sen och har bara legat och snackat om allt mellan himmel och jord. Ska gå hem sen när maten är klar och ikväll ska vi mysa på antingen kinan eller pizzerian! Gött häng.

Vi får väl se om vi hittar på något mer! Men nu är Kajsa och Felle cpiga så ska typ dö lite.

Drar iväg på partaj - Ej kvällens outfit

#3

Jag älskar vintern, snön och kylan. Men jag hatar Julafton.
Julafton är överskattad, tråkig och fel.
Den kan väl också vara mysig, men inte mer än så.
Jag har nog aldrig varit med om en riktigt fin julafton då allt varit perfekt men någon gång ska det ske!

Mitt hjärta

Fick nyss träffa min underbara vän och prata ut lite. Är glad över att ha henne vid min sida under allt detta. Så bra är hon!! Skaffa er en vän som henne!

Vacker, fin och ett stort hjärta som slår allt.

Godmorgon!

Helt död idag. Inte fått mycket sömn inatt, men det lilla jag fick så hade jag en sjuk jävla dröm. Isabell, Annie och Sam var huvudpersonerna och det var så sjukt så jag har ingen aning vafan det var för skit.

Vaknade en halvtimme senare än vad jag brukar göra och fick stressa lite. Men hann i vilket fall som helst. Orkar dock inte. Detta är världens skitfredag. Hatar att sitta här i skolan. Men får väl hoppas på att kvällen blir bättre antar jag.

Det märker vi senare. Just nu så vill jag bara gå och lägga mig i ett hörn och dö. Inte världens bästa morgonhumör idag haha.

How Bad Do You Want It?

Lite av ilskan

Som jag inte nämn i denna bloggen, men så är det trubbel i paradiset. Verkligen. Pengar är nog det största problemet kan jag tänka mig, eller kärlek. Kärleken vet jag inget om för jag tillhör inte detta paradiset. Det känns enda in benen att jag inte hör till. Jag hatar dessutom att vistas i paradiset, håller mig till min del och rör mig helst inte utanför området alls. Men är ändå iväg så ofta jag kan för att slippa gå under jorden.
 
Hat är det största problemet jag har. Men det har blivit svagt nu. Endast i paradiset låter jag det ske. Eller jag, eller nej, det är faktiskt så att ingen ens försöker stoppa det utan trycker bara på mer. Ska ta och hitta mig ett nytt paradis i början av nästa år tror jag.
 
Känns rätt så. Kommer inte stå ut.

Vad vill ni se?

Släng in en kommentar så ska jag försöka fixa detta!

Blåser Min Rök

 

#2

Jag har blivit en sjukt mycket gladare person på senaste tiden!
Även om min Instagram rätt ofta visar motsatsen.
Antagligen för att jag börjat umgås med människor som nästan alltid har ett leende på läpparna.
Eller också för att jag själv förstår hur jobbigt det är att ha en sur bitch till vän omkring sig haha.

Myspys igång

Ondska i vardagen

Har vart ännu en jobbig dag med tån och det har börjat gå enda upp i foten och smalbenet. Rätt skit.

Annars så har dagen vart okej. Svenskaprovet måste gått okej tror jag. Inte säker. Vad mer.. Dagen gick snabbt och det var julbord idag igen. Engelskalektionen blev inställd så jag är hemma redan nu!

Ska lägga mig i sängen och kolla på Gossip Girl, ett avsnitt kvar sen får jag vänta på det en gång i veckan precis som på Vampire Diaries..

Intressant.

Godmorgon!

Världens mest oplanerade videoblogg.
 

#1

Jag tror inte att jag kommer klara gymnasiet, åtminstone inte så som det ser ut nu.
Men det ska jag försöka fixa ändå, annars får jag vänta tills jag blir 18 (och har pengar) och flytta utomlands.
Börja ett skitjobb och leva livet eftersom att jag ska dö när jag är 28 eller 2028 (om vi inte dör den 21:a).

Tråkigt på toan

Magic

"Det finns ingen statistik att visa"

Ja det börjar jag bli galen på. När jag gjorde min andra blogg (min privata som ingen annan läser, om inte Sophie lyckats hitta den vill säga) så fungerade statistiken efter en timme. Men nu har det snart gått ett dygn och jag kan fortfarande inte se statistiken. Det är lite för jobbigt med tanken på det så vet jag inte om någon har klickat sig in här ännu, eller jag vet ju att vissa har det, men inte om det är tillräckligt många.
 
Vet inte riktigt vad jag ska skriva här. Ska försöka med bara ett vardagsinlägg för jag själv vet att det absolut inte är roligt att skriva om vardagen när man går i skolan. Samma rutiner varje dag. Så det blir i så fall ett inlägg om vardagen om dagen. Om jag inte har allt för lite inspiration. Och idag har inte hänt ett skit så det skiter jag i att skriva om.
 
Vet inte om jag ska uppdatera under kategorin "Untitled" eller inte heller. Tror nästan att jag håller mig till känslorna på min privata blogg. Men kanske att jag ska köra igång med "My confessions" som jag hade på min förra blogg. Det var rätt intressant enligt vissa så. Men i så fall ska jag försöka med lite mer saker som ni verkligen inte vet om mig. Om det finns saker då vill säga haha.
 
Alldeles för mycket text så nu sätter jag punkt.

Testar - Rundtur i skolan

Mys med Sophie

Nu tar jag och lägger mig i soffan med en bra rulle på och en bra vän vid sidan om! Tänker inte röra min fot mer efter denna jobbiga dagen.

12.12.12 12:12 - Make my wishes come true

Bra start

Hade ställt om klockan av någon skadad anledning inatt så när jag vaknade i morse var klockan 18.00 nästan. Trodde först att jag somnat efter skolan och vaknat på kvällen, ställde om klockan och den va 07.32. Hann precis till bussen typ, min fot är helt skadad. Känns som tån är bruten så gick till skolsköterskan och ska dit imorgon igen.

För övrigt så går jag som en rövknullad åsna just nu.
Tjockisdag med Sophie efter skolan åtminstone, något att se fram mot.

Tystas Ner - RMH Remix

Hello darkness my old friend

Ett nytt försök

Jag tänkte att äntligen försöka mig på att blogga igen och denna gången ska jag försöka göra det bättre! Designen är inte riktigt klar ännu men jag ska försöka fixa resten imorgon tillsammans med Sophie som har gjort i stort sett allt redan. Ska försöka få med mycket bilder på denna bloggen och troligtvis lite mer videobloggar än på min förra.
 
Men nu ska jag fixa kategorier och bilder ifrån min och Sophies fotografering ifrån gårdagen!


17, bor i Småland. Unik på mitt egna sätt. Skriver om allt mellan himmel och jord. Försöker att blogga så ofta jag har tid och försöker även att hinna med bilder så ofta som möjligt. Går skola i Gislaved och umgås med mina vänner på fritiden. Följ gärna min blogg!