Livets ljusa sida

Upplever mycket fint just nu. Jag har det bra helt enkelt. Inte dåligt, inte bäst, men bra. Vilket känns underbart i hjärtat. Det är det enda ni behöver veta just nu. Men som sagt, det kommer uppdatering, när jag har tid. Tills dess får ni ha det bra.

Sori

Lovar att blogga inom kort!!

Onsdag

Haft en sån sjukt bra dag. Kändes skönt att komma bort i några timmar. Skrattat så tårarna vart påväg, käkarna gjort ont och magen knpit. U-n-d-e-r-b-a-r-t!!! Alltid bra för hjärtat med lite glädje. Ser inget negativt, endast positivt i det negativa! Vilket är väldigt bra just nu.

Godnatt



Hittade denna bilden i min mobil och herregud vad sugen jag blev på en resa till Grekland. Ja, vi får väl se till hösten kanske. Taggar ju annars Tomorrowland nästa år vilket kommer bli sjukt. Ska snacka ihop mig med lite folk om en resa i höst så får vi hoppas på det bästa kanske. Hade suttit fint med en fet solsemster i år. Sommarjobb får jag ju försöka söka först. Dra till Borås om någon vecka kanske och försöka mig på att hitta ett sommarjobb på 3 veckor där, även försöka hitta något här i närheten annars. Ska skriva mitt CV under lovet hade jag tänkt så att jag får allt gjort. Vi får väl se.

Take Care

Mycket vardag - Svar på kommentar

Ja, det känns bra i hjärtat idag faktiskt. Vilket mycket gör nu för tiden. Mamma kom också in och väckte mig och sa att vi skulle köpa det där gymkortet på hälsolyftet denna veckan. Så skrev direkt till Annie och ja, förhoppningsvis köper vi det på torsdag då så kommer vi äntligen igång med lite träning. Gym och simning, underbart. Känner mig väldigt glad idag. Väldigt verkligen. Vet precis varför, trots lite tråkigheter. Men det är skitsamma. Livet är som det är helt enkelt. Men uppgångar är det i alla fall, vilket är underbart. Att det äntligen börjar gå bra och uppåt är underbart.
 
Sen du som kommenterade senast i bloggen är ju trög eller något, bara för att jag ber er att inte kommentera anonymt så behöver ni inte ta någon annans namn/komma på något namn, det hjälper inte ett dugg haha.
 

Sjuk som satan

Well, vaknade upp ännu sjukare idag så det blir att stanna hemma så jag blir frisk innan lovet. Dock känns det verkligen som att jag vaknat på rätt sida idag, en fin tisdag helt enkelt. Glädje!!

Felet i det hela

"Tiden har en alldeles egen effekt på oss människor."

Saknade fick mig att säga att jag skulle göra allt nu. Allt för att uppnå lyckan på samma vis. Hade för lång tid att tänka, känna och inse. Detta är inte vad jag vill. Det kändes fel. Känns fel. Hoppas på att försvinna en stund. Lutar mig tillbaka för att lyckas se vad jag uppnåt. Ser ingen skillnad. Tillbaka på ruta ett ännu en gång. Skrattar åt mig själv, säger förlåt till någon som inte förstår. Bygger höghus av osäkerhet, river ned dom med ilska. Går baklänges in i en värld jag sakta försökt glömma. Släcker lampan och drar igen vid fönstret så inte solen kan nå mig. En mörk värld, nerkrupen i sängen med huvudet under täcket. Tankar som flödar. Oklarheten som vill ta del av allt du någonsin kommer minnas. Dragningskraften får dig att sväva in i drömvärlden du själv byggt upp. Aldrig någonsin kommer jag låta någon ta del av min värld.

Dag 9 - Äldre bilder

Svar på frågestunden

Orkar inte göra videoinlägg och om ni vill veta vem kommentarerna är skrivna av så är det bara att klicka in på länken för jag orkade inte komplicera skiten. http://titussonjanina.blogg.se/2013/march/ask-me-maybe.html#comment

vilken är din favorit glass? - Eh, typ Twister eller päronsplit.
tycker du det är fel att äta hästkött? - Nä eftersom att det är lika illa som att äta gris/ko också liksom haha.
har människan verkligen vart på månen? - Ja xD
Favoritställe? - Halmstad, verkligen älskar den staden.
Är du nöjd med linjen du valde? - Inte för ett öre.
Vart går din önske resa? - Australien eller Sydafrika, och USA då.
Har du något speciellt mål med detta året? - Nä typ inte.
Speciella planer inför sommaren? - Har rätt mycket planerat, men kommer även ta dagarna som dom kommer. Ska även försöka fixa ett sommarjobb, så tänkte att medans ni pajasar är i Bosna så spenderar jag min tid i Borås och sommarjobbar.
Något du hatar riktigt mycket? - En bra fråga, efter helgen, bakfylla haha.
Trivs du nu när du flyttat till atorp? - Det gör jag!
Kan inte du berätta lite om F? - Nä haha.
Varför flyttade du till atorp? - För att jag inte gick ihop med de jag bodde hos i Smålandsstenar typ.
Saknar du ss? - Aa det gör jag, men ändå inte.
Saknar du dina vänner i ss och har du skaffat nya vänner i atorp? - Självklart, vissa i Smålandsstenar som jag t.ex inte träffar i skolan eller på helgerna, dom saknar jag jättemycket. Och yes, har fått "nya" vänner här i Anderstorp med.

Vilka bloggar läser du? - Läser alltså inga bloggar dagligen, för ibland kan det gå dagar utan att jag läst någon blogg. Men oftast så läser jag Sheila och Annies, Julia Malmbergs, Julia Glimsös, Kissies, Catrins och Pinkys typ. Läste även Zara Larssons innan, men hon stavar så mycket fel hela tiden så klarade inte av det mer.
Vad är det roligaste med bloggen? - Eh, det är inte roligt att blogga haha. Det enda roliga är väl att jag kommer kunna se tillbaka på denna skiten när jag blir äldre.
Påverkas du av elaka kommentarer? - Nej det gör jag inte och det händer knappt att jag får det heller, men när jag väl får någon skrattar jag oftast åt dom eftersom att det verkligen är någon som kommenterar anonymt och aa mobbat, men ibland kan man ju vilja veta vem som har så lite liv dock.
Vad har du för nationalitet? - Eh, om detta är rätt, så är jag halvt Finsk och halvt Alban. Fast jag är ju dock svensk, men mina föräldrar är från de länderna.
Hur viktigt tycker du sex är i ett förhållande? - Eh, det är la viktigt antagligen haha.
När du har sex med en kille, tänker du då på hur många han har haft sex med tidigare? - Jag tänker inte så jävla mycket under sex vilket jag antar de flesta faktiskt inte gör haha.
Har du alltid bott där du bor nu? Om inte, vart? :> - Nej haha, bott i Smålandsstenar, Villstad, Gislaved, utanför jönköping och aa, utanför Gislaved, sen bodde jag även en stund i Anderstorp när jag var bebis.

Favorit alkoholhaltig dryck? - Cider typ.
Bästa vän? - Har ingen jag kallar min bästa vän.
Första kärlek? - Det var väl egentligen år 2009, men det känns typ bortblåst, så förra året kanske egentligen.
Vad tycker DU om ofräscha människor? - Fyfan, det är det värsta typ. Det är äckligt. Hur jobbigt är det att byta underkläder, duscha, tvätta sina kläder osv?
Vad vill du jobba med senare ? - Ingen aning ännu faktiskt.
Vill du ha barn? - Jag tror det, eller aa, jag har ingen aning, för det är några bra år kvar tills dess.
Finns det något/någon du längtar efter? - Något jag längtar efter är sommaren. Någon jag längtar efter är typ, eh ingen xD
Vem berättar du allt för? - Vet inte, bryr mig inte så mycket om vad jag berättar för människor, men Felle är dock en jag i stort sett berättar allt för.
Fest eller myskväll? - Fest.
Favoritlåt? - Rihanna – Man Down
Vad gör du helst en ledig dag? - Ligger hemma och dör typ. Om man inte är ledig dagen efter då, är man det så hittar jag helst på något.
Din roligaste kompis? - Annie/Felle typ.
Vem är roligast att dra på fest med utav dina vänner? - Det är nog Felle.


Favorit serie/film? - Att välja en serie är ju fett svårt, men typ One Tree Hill eftersom att jag växt upp med det genom "tonårs-åren". Sen The Notebook.
Gillar du kakor? - Det gör jag inte.
Gillar du springa? - Nä hahaha.
Gillar du sova? - Som fan.
Gillar du umgås med vänner, eller gillar du vara lonely? - Både och eftersom att jag typ hatar människor så haha.
Funderat på att sluta röka?  - Faktiskt inte.
träffar du fortfarande den där tjejen jag frågat om innan? - Alltså, nä, inte lika ofta i alla fall, och typ inte på samma sätt.
vad gör du för att få bra självförtroende? - Eh jag vet inte, duschar och gör mig fräch(?) typ.
om du t.ex har en dag där du känner dig skitful och mår as dåligt, vad gör du för att känna dig bra i dig själv igen? - Detta är typ något som händer en gång var tredje månad, eller typ en gång i halvåret och oftast beror det på att jag inte rökt under dagen eller att jag har min mens, så aa, jag tar en cigg, lugnar ner mig, duschar typ. Eller sover.
har flytten påverkat dig själv på något sätt, hur/vad isåfall=? - Aa det har den, med tanken på att jag inte har någon egentid här. Jag har alltid människor runt omkring mig osv och får aldrig riktigt den sköna tystnaden jag hade när jag höll mig på mitt rum i Smålandsstenar. Men detta kommer dock ändras när vi flyttar till den nya lägenheten.
har du tänkt att tatuera dig igen snart och vad isåfall? - Ja, alltså jag vill tatuera mig i år och jag lär säkert göra det. Annars vet jag att nästa tatuering kommer bli när jag fyller 18 och jag ska göra den ihop med min syster Becka. Vi ska göra en slags tatuering som ska stå för att vi är systrar fast att vi inte har samma blod, men vad eller vart är inte hundra bestämt ännu. Tatueringen kommer nog göras på Hell Yeah då.
 

är du beroende av candy crush? hähäh - Ja, eller inte nu när jag ej kan ha det i mobilen, då blir det inte att jag spelar lika mycket xD
tränar du och vad isåfall? - Typ inte alltså, inte mer än lite egen hemmaträning typ.
trivs du med din skola och ditt gymnasieval? - Nej, skolan trivs jag med, men inte valet.
vad fick dig att tröttna på iPhone och byta till en xperia?  - Jag skulle lämna tillbaka min mobil till de i Smålandsstenar eftersom att abonnemanget stod där och ja, då kände jag att jag ändå haft iPhone i något år och det inte händer något nytt med skiten, så en Xperia fick väl bli bra.
Varför taggar du alltid mig på bilder där du ska tagga någon på din fb? - För det är bästa sättet för mig att beskriva dig på <3
Top 3 bästa serier??? - One Tree Hill/O.C, Gossip Girl och The Vampire Diaries just nu.
Hur bra är du i sängen på en skala? Bäst va? - Idiot baby <3 Ta reda på det kanske? ;);););)
Tycker du om mig?  - Självklart tycker jag om dig jättemycket.
vad har dina trosor för färg? - Rosa xD
gillar du korvstroganoff?? - Typ inte.
om du måste välja, skulle du va en unicorn, eller pungkula?! - Unicorn haha.
snopp eller snippa? - Snopp xD
vad har du för bh-storlek? - Eh, lite osäkert just nu eftersom att dom växt igen xD Men D något.
lamm eller får? - Lamm <3


vad är du rädd för?
- Att förlora min mamma.
har du någon gång gjort en toutchdown? (när du pressar ut en stor skitkorv, och att den är kvar i röven, samtidigt som nuddar vattnet. - Du är sjuk i huvudet haha och nej det har jag faktiskt inte.
NUDLAR ELLER SPAGHETTI? - Nudlar!
KOKT ELLER STEKT? - Kokt.
får jag chans på dig? <3 - Jakk <3
hur sexig är jag? från en skala från 1 till 10. - Hmmm... 10 såklart!!
om detta va den sista dagen i ditt liv, vad skulle du då göra, ha sex med mig eller äta bajs? - Eh haha, inte äta bajs i alla fall....
öl, sprit eller vin? - Vin/sprit.
vem är den snyggaste killen på bygg? - Var ju tvungen att svara dig så aa, Max Holm (annars typ Albin Isbring, åtminstone i bygg 1:an)
Känner du att du valde rätt val i gymnasiet eller hade du velat byta? - Hade gärna velat byta.
Vara singel eller ha förhållande? - Singel.
Vatten eller mjölk? - Svår fråga faktiskt.
Dag eller natt? - Natt.


Vad är du mest nöjd med dig själv? - Ingen aning.
Vad är du minst nöjd med dig själv? - Ingen aning här heller.
när du skriver dina långa inlägg i bloggen och sånt, är det vad du känner och så, är det dina egna ord menar jag? - Ja? Haha, inte så att jag kopierar skiten haha.
Kan du berätta om din relation till dina närmsta vänner? Typ Felicia annie Sheila Kajsa och även dem du umgicks med förr som simon, Andreas, Emma julia Stina, challe och så? - Okej eh, Felle är en av mina finaste vänner så henne håller jag hårt om hjärtat. Kajsa sitter ju typ ihop med Felle. Annie är en vän jag egentligen haft jättelänge, men min relation just nu med henne är la typ att hon finns där för mig när det är jobbigt xD Sheila och jag är party troopers!! Sen Simon och jag är typ som förut bara att vi inte träffas lika ofta. Andreas träffar jag aldrig tyvärr. Emma träffar jag inte heller längre. Julia träffar jag rätt ofta i skolan och aa, hon är en jättefin människa. Stina umgås jag inte med. Challe är någon jag faktiskt gått från att hata till att älska, han är en underbarvän, men träffar honom tyvärr inte alls mycket eftersom att han inte går på min skola osv. Men tror det blir ändring på det i sommar och sen efter sommaren.
Vad gör du på fritiden? - Helt olika.
När började du röka? - Typ lite mer än ett år sen kanske, eller började feströka typ 2011 kanske.
Varför började du röka? - Eh, Emma rökte så föll för trycket tillslut och märkte att det lugnade mig osv så.



Varför gillar du mig så mycket? - För att du är så jävla härlig!!
Vilken är din favoritfärg? - Lila faktiskt, annars blå.
Är du kär? - Nej.
Vill du gifta dig? - Inte nu xD
Hur många barn vill du ha i framtiden? - En pojke, annars en pojke först och sen en flicka.
Vilken är din favorit frukt? - Äpple.
Vad är ditt favorit ämne i skolan, bortsett från mat och rast - Haha en bra fråga faktiskt. Tycker typ inte om något ämne så värst mycket.
Hur lång tid tar du på dig att fixa dig till skolan? - Det beror på om jag duschar eller inte, men duschar jag så måste jag ju föna och platta håret eftersom att mitt hår blir konstig annars så det kan ta lite tid då. Annars en timme, inklusive frukostätande och klä på sig osv.
Vilken är din favorit affär? - Bik Bok och Gina.
Vem är snyggaste killen inkl tjejen på skolan? - Alltså har funderat på denna så jävla mycket, men Julia Malmberg, sen är det en bojke jag inte orkar nämna för att skapa kaos xD
Har du någonsin slagit någon på riktigt? - En gång typ kanske.
Har du vart i slagsmål? - Nja, vet inte vad man kallade det för.
Har du haft en blåtira? - Nej.
När lägger du dig på kvällarna? - Helt olika.
Sommar eller vinter? - Sommar.
 

Katt eller hund? - Kitten.
Solsemester eller skidsemester? - Solsemester haha?
Få bra vänner eller många bekanta? - Vet faktiskt inte.
Facebook eller instagram? - Svår fråga som fan haha.... Men Insta tror jag.
Trivs du med hur du ser ut och hur du lever? - Nej xD Eller aa, det beror på. Fast hur jag ser ut trivs jag med.
Vad handlar du mest kläder? - Helt olika.
Vilken kamera använder du vid typ 'modell' bilder? - Eh, ingen xD Nä men systemkamera.
bröst eller rumpa - Rumpa typ, kanske inte. Vet inte.
tatueringar eller piercings - Tatueringar.
onykter eller nykter - Nykter.
level eller marlboro - Marlboro.
smålandsstenar eller gislaved - Smålandsstenar haha.
vrf tog du med sheila på glitter och glamor? - För att jag ville haha?
vad ska du göra på påsklovet? - Inget bestämt ännu helt, men ska hinna med lite, typ vara med Shelly, Kajsa/Felle, sen lite annat med. Vill också hinna med att hitta på något med Annie.
vad är det bästa du vet? - Sova typ haha.
 

Klagomål

Aldrig mått så dåligt som jag mådde i lördags och självklart vaknar jag upp sjuk idag. Min jävla otur. Sömnen kommer bli svår denna veckan, också humöret då alltså. Livet suger ibland.

Förlåt igen



Vet att jag lovat uppdatering men har ingen inspiration och ingen ork till att svara på frågestunden riktigt ännu. Hörs.

Dåligt med uppdatering

Lovar att blogga senare.

Godnatt

Min mobil är i Göteborg och påväg hit, livet är fint ♥
 

Godkväll

Jag ber om ursäkt för denna veckans uppdatering, men eftersom att jag inte har någon mobil så blir det inga bilder och så. Denna dagen har sugit röv, delvis för att jag inte fått min mobil och för att jag fick typ 2 timmars sömn inatt. Så nu ska jag slänga i mig ett knäckebröd och sen sova ruset av mig och hoppas på att min mobil kommer under morgondagen. Och att kvällen blir bra. Vill men vill samtidigt inte. Nervös kanske.

Jag idag

Fitta

Hur svårt är det att göra en jävla liten sak rätt en endaste gång?? Har damp idag och vill bara ligga hemma och lipa. Men inte en chans att jag är hemma idag. Min mobil kommer antagligen inte idag heller eftersom att den lämnades in på posten en kvart försent igår. Så ja, denna dagen kan dö i aids.

Godnatt

Kommer inte min mobil imorgon så kommer jag gråta floder.. Ni får inte svaren på frågestunden förrän den har kommit heller. Så bajs.

Onsdag

Svarar på frågestunden imorgon eller på fredag. Kommer välja en fråga ifrån varje människa som kommenterat, att svara på i videoinlägg, de andra kommer jag ta i text.

http://titussonjanina.blogg.se/2013/march/ask-me-maybe.html#comment

Instagram - Mitt liv

Musikens krafter

"Och nu när jag tänker tillbaka på allt, har jag ett leende på läpparna för det gjorde mig stark."

Det är nu, depp i flera dagar. Endast för att musiken varit iväg på en egen resa. Den är tillbaka nu. Bättre än någonsin förr. Fick mig genast att le och må bättre. Fick mig genast att minnas det bra jag en gång hade. Det fina som jag faktiskt är glad över att jag hade. Visst att det inte är allt för fint när det tar slut. Men att jag kan blicka tillbaka och tänka "Den tiden var jag så jävla lycklig, de människorna fick min värld att fyllas av kärlek." Hellre det än att jag skulle haft den mörkaste tiden i mitt liv just då. Jag är glad över vad jag haft, vad jag har och vad jag kommer att få. Man får sakna. Man får skrika, slå och gråta över vad man vill ha tillbaka. Man får känna. Man får vara avundsjuk och hata. Det är okej att stanna kvar i sängen en hel dag och försöka komma på vart man ska ta vägen. Du får gråta av lycka och göra glädjehopp ihop med ett glädjeskrik bland en hel drös människor. Det kommer alltid vara okej för dig att känna. Du är mänsklig. Du ska inte bry dig ett skit om vad andra tycker om din insida. Det är det enda unika du har. Jag förstår mig inte på människor som försöker ändra på andra. Jag har lärt känna många människor då jag vart omtyckt tills det inte längre passar, tills man inte duger eller behövs. Vilket är jävligt konstigt. Jag tror helt enkelt att det är så att vi människor tröttnar för snabbt. Sen saknar vi och när vi väl får tillbaka vad vi hade så gör man samma misstag om igen även om man lovat sig själv att inte göra det. Därför ska man ta vara på vad man har. Och vad man hade. För framtiden är obestämd. Allt kan hända, precis vad som helst. Ont och gott. Det sägs att man inte ska tänka tillbaka utan bara framåt. Jag tycker att det är bullshit. Utan minnen hade jag inte vart den jag är idag. Utan saknad, längtan och viljan, så hade jag inte vart den jag är idag. Jag både älskar och hatar mitt förflutna, men ändå så är det bra att ha det där och ta lärdom av. Ämnet var egentligen känslan. Men nu för tiden när jag börjat sakna alldeles för mycket. Nu när jag allt för ofta träffar de människor jag lagt åt sidan i minnet. Det är då jag ställer mig själv frågan om hur mycket jag är villig att offra för att få tillbaka det jag saknar som mest. Egentligen har jag ingen aning. Och detta blev lite för otydligt. För mycket i ett. Blandade tankar.

Ask me maybe?

Tänkte att jag också skulle dra igång med en frågestund där ni även kan tipsa vad ni vill se mer för något här i bloggen. Jag kommer nog svara på det mesta faktiskt, får väl se vad det blir för frågor. Kan svara vilken dag som helst på frågorna så ställ så fort som möjligt medan ni har chansen! Kommer även acceptera kommentarerna när jag ska svara på dom! Och vilket jag kan säga redan nu är att onödiga kommentarer som ska föreställa "kränkade" är rätt onödiga för jag tar inte åt mig, speciellt inte när det är anonymt kommenterat heller, har även en spegel hemma så jag vet hur jag ser ut xD Vad mer, vad mer.. Kanske till och med får ihop frågorna i ett videoinlägg, det får vi se!

Dag 8 - Dagens klädsel

Eh, mina mörkblå byxor, converse, en one-size tshirt med snöre/band i midjan och underkläder på det med. Nu har jag dock mjukisbyxor på mig och one-size t-shirten utan band xD
 
Vill ha tillbaka mitt naturliga långa hår :((((((((

 

Långsamt Ner - En Minut

Den här människan skapar konst av musiken.

"Det du skapar sätter sig så snabbt & så djupt å man inte vet vart man ska ta vägen. Jag har väldigt svårt att hitta musik jag verkligen tycker om, för sådan musik är sällsynt. När man upptäcker den musiken är det som om alla ens känslor väller fram, å man vet inte riktigt om man ska skratta eller gråta. Jag tror jag upplevt denna känsla fem gånger tidigare & tycker därför mer om att uttrycka mig genom egen musik. Men när jag började lyssna på dig så fick jag liksom denna känslan gång på gång."

En lista från Stina

1. Typ av mobil? - iPhone 5 just nu, men Xperia Z om någon dag.
2. Exakt ålder? - 17 år och snart 2 månader typ.
3. Vilket land bor du i? - Sverige.
4. Bor tillsammans med? - Mami.
5. Husdjur? - Kitten Emil.
6. Färg på ditt hus? - Blått tror jag.
7. När är du född? - 1996-01-27
8. Klass? - HA12
9. Vilket år tar du studenten? - 2015 kanske.
10. Något jobb? - Nä.
11. När ska du sova ikväll? - Typ snart, eller efter Karate Kid.
13. Duschat idag? - Yes man.
14. Kramat någon idag? - Jakk.
15. Pussat någon idag? - Nej.
16. Vad har du ätit? - En potatis och en liten bit av snitzeln, aptiten har verkligen försvunnit.
17. Dagens klädsel? - Mörkblå byxor, svart tub-linne och en grön kofta.
19. Dagens sötnos? - Kennan såklart.
20. Dagens roligaste? - Kasse haha.
21. Har du många vänner? - Jodå.
22. Har du kysst någon? - Ja xD
23. Vem kramade du senast? - Kan nog vart Max.
24. Hur många vill du ha sex med? - Ingen bid deal för mig, men inte allt för många.
25. Hur många har varit otrogna med dig? - xD
27. Har du pojk-/flickvän? - Nej.
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Mama.
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - Ingen aning, raderat allt ur sketen.


FAVORIT:
31. Film? - The Notebook.
32. Låt? - Dani M – En sån som mej
33. Mat? - Olika.
34. Dryck? - Water.
37. Stad? - Halmstad.
38. Land? - Grekland kanske.
39. Ämne i skolan? - Inget xD
40. År? - 2008.


SENASTE:
41. Personen du tänkte på? - Mamma, för jag ropade på henne xD
42. Personen du kysste? - Felle igen typ haha.
43. Gången du spydde? - Innan xD
44. Gången du grät? - När jag såg The Impossible.
45. Pizzan du åt? - Ingen aning, den jag delade med Sheila.
46. Gången du var i göteborg? - Vet inte faktiskt. Förra året i alla fall.
47. Gången du var i stockholm? - 2007 typ.
48. Gången du var kär? - Insett att det var för ett år sen kanske.
49. Gången du var hög? - Är alltid high on life xD
50. Personen som såg dig gråta? - Annie och Ermin.


ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? - Svart.
52. Hund eller katt? - Kitten.
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Festa mannen.
54. Tv-spel eller datorspel? - Tv-spel.
55. Singel eller upptagen? - Sinkkel.
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? - Lunar xD
58. Ragga eller bli uppraggad? - Bli uppraggad i så fall.
59. Big brother eller paradise hotel? - Big Brother.
60. Svart hår eller blont? - Blont.
61. Blåa ögon eller bruna? - Blåa xD
62. Choklad eller lakrits? - Lakrits.
63. Göteborg eller stockholm? - Stockholm.
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Högerhänt.
65. Coca cola eller fanta? - Coca cola.
66. Pizza eller kebab? - Kebab från Jabers eller Zinos.
67. Randigt eller prickigt? - Randigt.
68. Älska eller älskas? - Älskas xD
69. Leva eller dö? - LIVEEEE.


ANTAL:
70. Personer du älskar? - Inte många xD
71. Personer du hatar? - 2 nu faktiskt.
72. Personer som sagt jag älskar dig? - Många xD
73. Böcker du läst ut? - Många.
74. Glassar du ätit på en dag? - Vet inte, inte många i alla fall.
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - RixFM åtminstone.
76. Gånger du haft minnesluckor? - Har det hela tiden typ.
77. Piercingar har du? - 3 olika sorter xD
78. Personer du saknar just nu? - 1, sen saknar jag även Annie och Sheila little.
79. Gånger ditt hjärta brustit? - 1 xD


VEM:
80. Vill du kyssa nu? - Eh, min spegelbild xD Nä men ingen just nu faktiskt.
81. Ska du träffa imorgon? - Skolan, de jag icke träffat på mer än en vecka.
82. Sjöng du senast för? - Fellan typ.
83. Hade du senast en msnkonversation med? - Sophie.
84. Spelade du tv-spel med senast? - Ett gäng grabs.
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? - Eh, ingen xD Åker gärna själv.
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? 2.
87. Förtjänar att dö? - 1 xD
89. Vill du sova brevid inatt? -  No one, no one, no ooooooneeeeee!


VAD:
90. Gör dig glad? - Ma friends xD
91. Gör dig ledsen? - Eh, svikande planer typ.
92. Vad vill du helst göra nu? - Ha nästa helg!!!!
93. Önskar du att du slapp göra? - Sova xD
94. Vill du ha nu? - Pengar, alltid, även min mobil.
95. Önskar/önskade du dig i födelsedagspresent? - Ingenting.
96. Längtar du till? - Helgen mffffkrs.
97. Tycker du om dina betyg? - Nej xD
98. Ångrar du i ditt liv? - Att jag åkte till Spanien år 2009 xD
99. Är det bästa som har hänt dig? - Eh, ingen aning verkligen.

Trust

Dag 7 - Vad är lycka?

Jadu, lycka för mig är när en dag går precis som den ska från morgon till kväll. Inga sura miner, inga fel. En perfekt dag. Då har man uppnått lycka för stunden. 2 dagar har jag varit med om detta året. Men hoppas på så många mer. Glädje kan man ha, det har jag haft många dagar av som varat några timmar. Men lycka, det är något svårt ibland. Svårare än kärlek.

Enkel lycka - Senast ifrån IG


Godmorgon lördag!

Arg på mig själv kanske

"You never know what you got until it's gone"

Egentligen har jag så mycket att skriva idag. Alldeles för mycket. Men jag tänker inte göra det. Jag tänker öppna upp min andra blogg och skriva där. För detta, det kommer bli för privat. Har insett hur mycket jag gått miste om de senaste åren och de senaste månaderna. Ta vara på tiden innan det är försent. Jag tänker satsa allt från och med nu.

Glader

Beställt en ny Phoneee, inte iPhone, nu lämnar jag den skiten ett tag <3 5:an är ju dryg, började sega efter en månad och grejer... Så nu blir det Android istället, nya Xperia Z lila. Kan bada med den xD Den kommer i veckan!!
 

Wonderwall

Emils bollar ska kapas

Vill ha sommar

JRamos - Hon

Hon tittade upp på stjärnorna och såg hur de började slockna ner, en efter en.
Hon stängde sig in och nyckeln slängde hon bort för hon ville aldrig känna så igen.
Hon gav upp och bytte sitt sinne, hjärta och själ mot rädsla, ångest och obehag.
Hon vågade aldrig drömma för drömmar är till för de som tror på en morgondag.
 
Hon ville lyssna på brisens viskningar men sveptes iväg av snöstormens vind.
Hon ville se kärlek, lycka och hopp men när det kommer till sånt är hon blind.
Hon ville känna en hand mot sin kind och ett öra mot hennes slående hjärta.
Hon ville fly ifrån vardagens tyngd, morgondagens oro och gårdagens smärta.
 
Hon sprang för allt benen gav, skrek för allt halsen gav, levde för allt viljan gav.
Hon fällde tårar som ingen hann se innan de försvann ner i ett bottenlöst hav.
Hon satte upp fasader framför sina ruiner och hade masker framför sina miner.
Hon gjorde om samma gamla snedsteg att det till slut blev hennes nya rutiner.
 
Hon levde i något slags mellanting i mittpunkten av temporär lycka och evig sorg.
Hon bar på en glödande stubin som närhelst kunde explodera i hennes bröstkorg.
Hon såg igenom deras falskhet, de tillgjorda leendena och de ansträngda skratten.
Hon fick hålla tillbaka under dagen men torkade sina tårar med kudden om natten.
 
Hon kunde berätta men aldrig förklara, hon kunde försöka men ingen skulle förstå.
Hon kunde visa men aldrig beskriva, hon kunde försöka igen men det skulle inte gå.
Hon kunde förlåta men aldrig glömma, hon kunde släppa tag men aldrig gå vidare.
Hon kunde sparka, slå, stampa och kämpa men aldrig se sig själv som en stridare.
 
Hon hittade en flyktväg längst ner i flaskans botten och förlorade sig bort i ruset.
Hon hade levt i mörker så länge att när solen sken så blev hon bländad av ljuset.
Hon skar av sig sina vingar för hon kunde ändå inte flyga när vindarna stod still.
Hon lovade sig sjäv att börja leva men först skulle hon bara dö ett par gånger till.

Äntligen! - Alltid velat veta

Ord i mängder

Ett långt inlägg väntas på fredag. Fredag är en dag då är mycket. Då kommer text. Tills dess blir det bilder.

Gör både dig själv och andra glada, tro mig

Snart kommer uppdatering

Internatet är tillbaka <3

Usch

Känner mig tom. Kan varken kolla eller uppdatera Instagram. Livet suger sen dör man.

Goodnight Tuesday

Hejsvejs

Kommer vara dålig uppdatering i veckan pga inget internet xD

När du inte vet vart du ska ta vägen

"What didn't kill me, it never made me stronger at all."

Känslor finns det för många av. Senaste veckan har det varit blandat. Så himla blandat. Jag har varit besviken, jag har saknat, jag har längtat, jag har skämts, jag har varit ledsen, glad, gråtfärdig, självsäker, lugn, osäker, men samtidigt haft den jävla "whateverkänslan" som jag hatar att ha. Dock fanns den där endast för att jag inte skulle bryta ihop bland mina vänner. Eller den finns alltid där. För jag bryter aldrig ihop. Jag går endast runt och bär på detta men inget händer. De har funnits där så länge att jag är van. Alldeles för van. Saknaden kommer dock försvinna, 3 dagar och ett halvår har gått, 8 dagar och planet stiger, 9-11 dagar och jag kommer ha ett leende på läpparna. Förhoppningsvis. Kanske inte. Så blandat. För många känslor. Längtan av att få ordning på allt, flytta, må bra, bli av med all skit. Bli av med det jag fortfarande flyr ifrån. Flyr, vilket ord. Ett sådant fegt ord. Ett sådant ord som får hela min existens att just nu rubbas. Alldeles för mycket nytt men på samma gång så mycket gammalt. Ordet stark får jag ofta höra. Vilket inte stämmer in alls. De säger att jag är stark och har gått igenom något de själva aldrig hade klarat av. Men jag är inte stark. Jag gör detta för min mammas skull och ingen annans. Inte min egna, inte mina vänners, endast för min mammas. Den dagen hon inte längre finns, då ger hjärtat upp direkt. Det lovar jag. Men tills dess är det strävan efter lycka som gäller. Det jag ska uppnå, det jag försöker uppnå, det jag vill uppnå. Men ibland är det svårt. Ibland funderar jag på "It's not a bad life, it's just a bad day." borde vara omvänt i mitt fall. Väldigt ofta. Eftersom att jag haft 2 dagar detta året. 2 dagar och inte mer. Tror inte det är normalt. Tror inte det är normalt alls. Förut hade jag så många mer. Ett tag, då varade det i 3 veckors tid. 3 veckor. Kan inte ens tänka mig det just nu. Hur det hade varit eller hur jag hade känt. Längtan är stor helt enkelt. Steg 1 tas om 2 månader. Kanske för lång tid kvar. Men tyvärr så går det inte göra något åt. Flytten sker 1 juni. Steg 1 sker 1 juni.

Senaste

Dag 6 - Det bästa/sämsta minnet du har

Bästa - Jag skulle kunna ta upp någon kväll med mina vänner, men tror att de nätterna/senakvällarna/morgorna med en speciell person tar platsen. Endast för att det är enda gången jag känt riktig lycka. Även ihop med Emma, vilket typ var i samma veva.
 
Sämsta - Helt klart ett minne från min barndom som jag minns hela dagen på, dofterna, kylan, alltihop. Ett minne jag verkligen inte vill minnas egentligen.

Love letters

I love technology, really.

I love that people can communicate in a blink of an eye across the world, that we can share images, view each other on cameras with just one button, make calls and send small text messages. I love how intertwined we have become with our world wide web. But, these forms of communication feel robotic, even reading an e-mail from a loved one looks emotionless when read through a monitor. I believe sometimes we need to step back and revert to a more traditional way/form or communicating so that we don’t forget how much more important the person sending these e-mails or messages are to us.

As a stubborn Bull, and as a person who holds on to old, comfortable and practical ways, I must say, I miss those sappy handwritten letters… Maybe it has to do with the human touch that I miss, the feel of the paper between my fingers, the texture of the pen or pencil used by the respondent, and possibly the fainted trail of their scent that lingered onto the envelope.

Where can you find an e-mail like that?

Glad över att mitt hår växer som ogräs

En snabb lista ifrån Stinis

ALLMÄNT
Är du kär för tillfället? - En bra fråga ibland faktiskt.
Hur lång är du? - 178/9.
Mår du bra? - Inte denna veckan, men en ny vecka imorgon så.
Vart går din drömresa? - Eh, ingen aning. Australien typ.
Vad är du rädd för? - Att förlora min mamma.
Vilken är den bästa känslan? -  Lycka.
Vilken är den värsta känslan? - Bakfylla haha, nä men vet inte.

KÄRLEK
Hur många seriösa förhållanden har du haft? - 0.
Är du redo att satsa på ett förhållande just nu? -  Typ inte ändå.
Kan man vara vän med sitt ex? - Ja xD
Har du haft sex med fler än 10 pers? - Icke!!
Är du romantisk utav dig? - Nä.
Vem är din senaste kändiscrush? - Typ Ian, vart länge men ändå.

ÄR DU...
Helsvensk? - Icke.
Lycklig? - Ibland.
Underviktig eller överviktig? -  Inget utav det haha.
Pålitlig? -Ja xD
Singel? - Yes man.
Deprimerad? -Det kan ske ibland.
Självsäker? - Beror på.
Sjuk? - Nej.
Nöjd med dig själv? - Äsch.
Bortskämd? - Nej

VAD...
Står det i ditt senaste mottagna sms? - "Hahahaha"
Går du för klass/linje? - HA12
Vill du bli i framtiden? - En livsnjutare xD
Stör du dig på? - Dubbelmoral.
Skulle du köpa om du hade en miljon? - En fin lägenhet till mig själv + inredning.
Är du för stjärntecken? - Vattuman.
Älskar du? - Min mamma om hon räknas som "vad".

FAVORIT
Land: Svergie xD Nä men vet ej, Grekland slår rätt mycket med sin skönhet.
Stad: Halmstad.
Färg: Blå.
Maträtt: En bra fråga, grillad kyckling med fetaostsallad till, mumma.
Klädesplagg:Typ mina United-mjukis eller något.
Band/artist: För mycket att välja mellan.
Tvserie: The Vampire Diaries just nu.
Film: The Notebook xD
Låt: OneRepublic – If I Lose Myself eller Ed Sheeran – Give Me Love
Godis: Djungelvrål/rödasvartadödskallar.
Chips: Tortilla chips, chilli smak.
Läsk: Coca Cola
Ämne i skolan: Eh, inget alls just nu verkligen, har verkligen valt helt fel linje haha.

Tackar gudarna för att jag har er ♥

Veckan

Måndag - Vaknade upp hos Annie och duschade, skola, sen med Annie hem igen, somna fett tidigt.
Tisadag - Skola, hem med Annie, mötte Challe, Ullared, duscha.
Onsdag - Skola, umgicks med Julia, mös med Felle och Kajsa, somna efter lite snack och en dusch.
Torsdag - Skola, ut och gå med Felle, film och somna efter en dusch.
Fredag - Vakna och inte vilja gå upp, skola, inställd lektion, fixa praktiken, hem till Felle, mysa.
Lördag - Vakna upp och göra frukost, gå till Torgis och hjälpa Felle på loppis, hem och duscha, laga mat, ut till Kajsa, säga hejdå till Axel, upp till Isabell.
Söndag - Vakna sned, film, sova, missa buss, äta på Kinan med Becka, ta bussen hem och nu är jag här nyduschad med mitt säl-shampo.
 
Bilderna får komma en annan dag. Sen kommer nog uppdateringen suga denna veckan eftersom att jag har praktik och kommer hem vid 7 då jag kommer äta, duscha och sen sova typ.

Söndag

Har både bilder och text att bjuda på.

Myser

Good night Thursday

Take us down and we keep trying

Beauty

Fucka ur

Flytten

Smålandsstenar - Anderstorp 2013

Nu när våren börjar komma och jag ligger här i en säng i Smålandsstenar och tittar ut på morgonsolen, då fylls hjärnan med minnen. Lite av de minnen jag pratade om igår. Det känns som att snart, inom en månad eller två, så kommer jag kunna dra på mig shortsen för första gången, köpa frukost påväg till skolan och ta en cigg från och med backen bakom Ica. Snabbt framme i helvetet jag aldrig tyckte om, men ändå bland de fina människorna jag höll hårt om hjärtat. Öppna skåpet, få en vind av doften av parfymen Can Can, hänga upp jackan snabbt och gå i rask fart till lektionen för att man redan är någon minut försenad. Året har gått alldeles för fort. Eller det går fort nu för tiden. Varje år tänker jag samma sak för av någon anledning känns det som att året jag har framför mig, inte alls kommer kunna mäta sig med åren jag redan haft. I år bor jag i Anderstorp. När jag tänker på det så blir jag nästan ledsen på grund av att jag vet hur ofta jag förra sommaren tog en kvällspromenad med en utav mina vänner. Fixade mig snabbt till en spontan fest. Gick en runda i samhället på dagen. Kollade till gänget när de hängde på stationen med sina skateboards. Även de kvällarna då spontana händelser skedde. Men sen tänker jag även att Anderstorp, jag har vänner jag kan göra precis samma sak med där. Och Smålandsstenar ligger 30 minuter bort med bussen. Men den stigande solen bakom träden påminner allt för mycket om lyckan. Det var då jag var som högst upp. Då jag hade de speciella personerna i mitt liv. De där personerna som förgyllde mina dagar genom att bara le eller hälsa på dagen, men sen ha oförglömliga händelser med på kvällarna. Man tror att det kommande året inte kommer vara något likt sig, inte kommer skapa fina minnen eller ha den där sorgliga känslan nästa år. Men sen kommer man mer in på året, människorna börjar smyga sig fram, de oförglömliga minnena skapas. Precis det du oroade dig för smyger sig upp bakom ryggen på dig. Det kommer bli fint, underbart, och precis lika unikt som alla andra åren. Du kommer lära känna de där speciella människorna inom kort. Du kommer träffa dom och lära känna dom snabbt. Det här året kommer bli ditt unika och speciella 2013. Istället för att oroa dig vad som inte kommer hända som hände förra året, se fram emot det, var lite spänd och försök klura ut vad som kommer ske i år. Du borde vara nyfiken.

Ämin

We ♡ It

Öppnad ifrån insidan

"De slungas ifrån varandra som två repellerande magneter. Det är det som hänt. Deras plus- och minuspoler har blivit felinställda för varandra."

Alldeles för mycket inspiration idag. Alldeles för mycket tankar. Jag ska skriva. Kommer skriva. Senare får du läsa. Det ska bli bra först. Så mycket bättre. Ett helt kapitel. Svårt men ändå lätt. Allt på samma gång. Du kommer förstå. Texten kommer. Du kommer få läsa. För första gången ska du få se på det riktiga. Det djupa. Det mörka. Det du inte fått se förut. Känslor. Gömda känslor. Öppnar upp delen ifrån när värmen steg fort på morgonen och försvann sent på de fina kvällarna. Då ljuset var starkare än någonsin. Jag ska visa dig vad jag kan göra med ord. Jag ska förklara känslan med vårdat språk. Känslan? Vilken känsla? Jag kommer beskriva lyckan. Kärleken som fick mig att klara av att ställa mig upp. Den känslan som beskrev hela min omgivning med ett enda ord. Ett ord som lätt kan utvecklas till en mening, ett kaptiel, till och med en bok. Det kommer bli djupt, fint, vackert. Du kommer förstå det precis på samma sätt som då du trycker på play bland de låtar du försökt förtränga. Som påminner om det fina du en gång hade. Allt ska vara med. Precis allt. Från början till slut. Från den dagen då du föll längst ner i det djupaste hålet tills dagen då du var starkare än någonsin högst uppe på toppen. Det kommer bli mycket text. Inspirationen flödar. Och minnet är plötsligt något du lever om igen. Jag kommer börja med ett citat. Ett fint citat som beskriver känslan. Som kommer vara anledning till varför jag kommer att visa dig vad jag menar. En bok med flera tusen ord. En bok med allt du någonsin gått igenom. Ord som kommer få dig att se framför dig. Ord som kommer få dig att känna precis vad du läser, fast på ditt egna vis. Det du kommer se, kommer vara endast för dig. Ingen kommer känna precis som dig. Ingen känner precis som dig. Du har din egna blandning. Din egna blandning av sorg och lycka på samma gång. Varför avsluta med något bra? Ett ord räcker. Punkt.

Whiskey Lullaby

Myspys med Annsan

Soldier

Veckan

Måndag : Skolan gick snabbt, minns knappt vad jag gjorde, mådde dåligt och åkte hem och somnade jättetidigt i alla fall!
Tisdag : Skola då med, skulle simmat men blev inte så för glömde få med mig inträdespengar.. Så hem och somnade runt 6 typ!
Onsdag : Samma här med tror jag??
Torsdag : Hemma från skolan, sen Donken med härligt folk, träffa Philip och Sebbe, träffa ännu mer härligt folk. Sen hem och nana.
Fredag : Vaknade upp med världens bästa humör, skola, rolig skoldag, taggad hela dagen, hem och fixade lite, åkte till Julia och fixade, förade hos Jonte, sen Hestra! Bra fest, hämtad av Philip och Sebbe, käkade gratis mat från Zinos med Shelly och sen nana.
Lördag : Låg i sängen, bytte liggställningar i typ 8 timmar tills vi bestämde oss för att fixa oss. Mötte upp Melania och co, gick till en hemmafest. Helt okej. Sen hem, kollade på någon Norsk film och nanade!
Söndag : Vakna upp, film, äta lite, fixa, packa, träffa Josse, bussen och nu är jag hos Annie som kommer om ungefär en och en halv timme kanske. Ska möta upp henne så ska vi handla och mysa!

Helgen

Fest ikwelellellele

1/3 - 13

03:16

Februari

Bästa: När jag träffade Nermin efter lovet.
Mindre bra: Att jag var sjuk.
Framgång: Det är en bra fråga!
Kärlek: Hmm... Sängen har ju vart en stor kärlek faktiskt? Kär har jag dock inte vart på ett år.
Längtan: Mars/april.
Låt: Alina Devecerski – De e dark nu
Bästa kväll/dag: Hestra förra veckan!
Känslor: Lite olika faktiskt, men för det mesta "whatever"-känslan.
Konstigaste: Festen i Tobbes stuga.
Minne: Också festen i Tobbes stuga tror jag nästan.
Skratt: Hmm... Har något långt där inne då jag garvade som fan i skolan, men aa hmm...
Upptäckt: Dubbelmoralens liv hahaha.
Godaste: Ingen aning, men måste fan käka tacos imorgon typ, inte ätit det på evigheter.
Hat: Same old, same old!
 


17, bor i Småland. Unik på mitt egna sätt. Skriver om allt mellan himmel och jord. Försöker att blogga så ofta jag har tid och försöker även att hinna med bilder så ofta som möjligt. Går skola i Gislaved och umgås med mina vänner på fritiden. Följ gärna min blogg!